- Makaleler
- 49
Merhaba,
www.akakce.com
www.akakce.com
Telefonda veri birikmemesi için OTG yaparak USB belleğe aktarma yapıyorum. Daha bugün denemeye başladım. Sizce işe yarar mı?
Ayrıca, başka bir bilgisayara USB belleği soktuğum bozulma ihtimali var mı? Eğer bunlar olmazsa sadece telefonun hafızasını kullanırım. Tabii bunun içinde videolarda olacak. Yani dizi, film ve doküman gibi şeyler de olacak.
Kingston DataTraveler 100 G3 DT100G3-64 64 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston DataTraveler 100 G3 DT100G3-64 64 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston DataTraveler 100 G3 DT100G3-64 64 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 229,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Tecno Spark 8C 128 GB Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tecno Spark 8C 128 GB Siyah fiyatları 5.099,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Tecno Spark 8C 128 GB Siyah özelliklerini incele, 15 mağazadaki indirimleri gör!
Telefonda veri birikmemesi için OTG yaparak USB belleğe aktarma yapıyorum. Daha bugün denemeye başladım. Sizce işe yarar mı?
Ayrıca, başka bir bilgisayara USB belleği soktuğum bozulma ihtimali var mı? Eğer bunlar olmazsa sadece telefonun hafızasını kullanırım. Tabii bunun içinde videolarda olacak. Yani dizi, film ve doküman gibi şeyler de olacak.