Otobüs ile uzun yolculuk için öneriler

talha.a

Picopat
Katılım
28 Kasım 2023
Mesajlar
63
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
SelamunAleykum haftaya pazartesi 22 Ocakta Pamukkale jumbo ile saat öğlen 12 de kalkacak İzmir Antalya arası bir yolculuk yapacağım 7 saat gibi bir süre alıyor ve sorun beni uzun yol tutuyor otobüste zaman nasıl geçirebilirim mide bulantısını nasıl engelleyebilirim ve hangi hapı kullanabilirim? Pamukkale'deki filmlerden önerileriniz neler şarkı önerisi vs. vs. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Son düzenleme:
zofran adlı bi ilaç vardı sanırım. Ayrıca çok ağır şeyler yeme. Zencefil mide bulantısına iyi gelir. Telefon tabletle oynamak daha çok mideni bulandıracaktır. Mümkünse ön tarafta bi koltuk seç. Başını dik tut ufku gördüğün sürece ani hareket etmezsen sorun olmayacaktır.
 
Aleykümselam; telefondan internete bağlanıp film izle, iyi bir oyun indir, bir noktaya odaklanıp dışarıyı izle.

Hocam film önerin var mıdır?

Zofran adlı bir ilaç vardı sanırım. Ayrıca çok ağır şeyler yeme. Zencefil mide bulantısına iyi gelir. Telefon tabletle oynamak daha çok mideni bulandıracaktır. Mümkünse ön tarafta bir koltuk seç. Başını dik tut ufku gördüğün sürece ani hareket etmezsen sorun olmayacaktır.

Sağ olun hocam.
 
Selamunaleykum haftaya pazartesi 22 Ocakta Pamukkale jumbo ile saat öğlen 12 de kalkacak İzmir Antalya arası bir yolculuk yapacağım 7 saat gibi bir süre alıyor ve sorun beni uzun yol tutuyor otobüste zaman nasıl geçirebilirim mide bulantısını nasıl engelleyebilirim ve hangi hapı kullanabilirim? Pamukkale'deki filmlerden önerileriniz neler şarkı önerisi vs. vs. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Telefonuna bir film indir, birkaç şarkı indir. YouTube'dan sevdiğin kanalların birkaç videosunu da indirip atabilirsin. İlaç olarak da metpamid kullanabilirsin. Zaten ilacı yemek yedikten sonra içersen yarım saat içinde etki ediyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı