Otobüs yolculuğu için ne önerirsiniz?

Normalde alacağım otobüsün içerisinde internet olmasına dikkat ederim ancak bir keresinde otobüsün modemi kırılmıştı ve 18 saat boyunca kulaklıkla şarkı dinleyip, dışarıya bakmıştım, sıkılırsanız öneririm. Otobüse binince diziyi ve filmi izleyeceğinizi pek sanmıyorum, otobüse bindiğin gibi ne yapmak istiyorsan hevesin kaçıyor.

Umarım öyle olmaz.

Sanırım ilk defa otobüs yolculuğu yapacaksınız, ben nefret ederim.
Kalın giyin, yastık al ve uyu hemen. Yapilacak bir şey yok ki, hayal kurup müzikte dinleyebilirsin..

Sanırım ilk defa otobüs yolculuğu yapacaksınız, ben nefret ederim.
Kalın giyin, yastık al ve uyu hemen. Yapilacak bir şey yok ki, hayal kurup müzikte dinleyebilirsin..
Yok hocam ilk defa değil çok yaptım ama küçükken, uyumak istemiyorum. Laptop var ona dizi falan indirdim öyle eğlenirim.

Yok hocam ilk defa değil çok yaptım ama küçükken, uyumak istemiyorum. Laptop var ona dizi falan indirdim öyle eğlenirim.
Öyle de yapabilirsiniz, tekli koltuk olursa daha rahat edersin. Meraklı gözleri kovmak için de parlaklığı kıs. Ben dizi/film izlerken her baktığımda arkadan birisi benimle izliyor olurdu. Uyuz oluyorum.

Öyle de yapabilirsiniz, tekli koltuk olursa daha rahat edersin. Meraklı gözleri kovmak için de parlaklığı kıs. Ben dizi/film izlerken her baktığımda arkadan birisi benimle izliyor olurdu. Uyuz oluyorum.
Öyle yapacağım zaten.
Seks içerikli bir dizi sayılır çünkü.
Evet maalesef hiç bir şey yolunda gitmedi, otobüsün prizi çalışmıyor ve dizi izleyemiyorum. Laptop bataryası da bozuk.

Son düzenleme:

Abi kulaklık varsa tak şarkı dinle ya da oyun oyna biraz geç yazdım ama kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…