berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.945 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2022 #21 BizowiE dedi: Kasa Kayseri'de kuzenimde o gönderecek bana. Bende olsa çoktan çıkartıp hazırlamıştım. Maalesef risk alacağım artık. Genişletmek için tıkla... Mahalle bilgisayarcısı bile çıkarabilir. Bari mahalle bilgisayarcı sına götürsün bir 50 TL verin kaç klık karttan olmayın. Riske değmez 50 TL için.
BizowiE dedi: Kasa Kayseri'de kuzenimde o gönderecek bana. Bende olsa çoktan çıkartıp hazırlamıştım. Maalesef risk alacağım artık. Genişletmek için tıkla... Mahalle bilgisayarcısı bile çıkarabilir. Bari mahalle bilgisayarcı sına götürsün bir 50 TL verin kaç klık karttan olmayın. Riske değmez 50 TL için.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 12 Şubat 2022 #22 BizowiE dedi: Kasa Kayseri'de kuzenimde o gönderecek bana. Bende olsa çoktan çıkartıp hazırlamıştım. Maalesef risk alacağım artık. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman ekran kartının altına üstüne havlu koysun. Hareket etmeyecek şekilde ayarlarsın sorun olmaz.
BizowiE dedi: Kasa Kayseri'de kuzenimde o gönderecek bana. Bende olsa çoktan çıkartıp hazırlamıştım. Maalesef risk alacağım artık. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman ekran kartının altına üstüne havlu koysun. Hareket etmeyecek şekilde ayarlarsın sorun olmaz.