Otomasyon yazılımı nasıl yapılır?

CrynQ

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. İşim için bir sitede eşya uygun fiyatlı eşyaları (belirli veriler arasındaki bağlantıya uyuyorsa) alıp, satan eşyalarımı fiyatını otomatik artırıp azaltan bir bot yapmak istiyorum. Ama nasıl kuracağımı neye çalışacağımı bilmiyorum. Yazılım bilen arkadaşlar bana bir yol gösteree çok iyi olur.

Arkadaşlar merhaba. İşim için bir sitede eşya uygun fiyatlı eşyaları (belirli veriler arasındaki bağlantıya uyuyorsa) alıp, satan eşyalarımı fiyatını otomatik artırıp azaltan bir bot yapmak istiyorum. Ama nasıl kuracağımı neye çalışacağımı bilmiyorum. Yazılım bilen arkadaşlar bana bir yol gösteree çok iyi olur.

Şimdi bunun otomasyonla bir alakası olduğunu düşünmüyorum otomasyon test kısmına giriyor diye biliyorum yani araba ekspertizi gibi bir şey yani he illa otomasyon için ise Selenium gibi dil de miyimde kütüphaneler mevcut bir deneyin derim ama uygulama için Python falan deneyebilirsiniiz.

Türkçenizi anlamamak ile beraber Selenium kütüphanesini incelemenizi öneririm. Kendisi web işlemlerini otomatik hâle getirmek için ilk araştırmanız gereken kütüphanedir?

Detaylı bilginiz yoksa ve uğraşamam derseniz Bionluk tarzı sitelerden yaptırabilirsiniz.

Otomatik market fiyat analizi yapip belirli urunlerin fiyatlarini buna gore duzenleyecek bot'un nasil yazilip deploy edilecegini hic bilmeyene tarif etmeye calismak ilkokul 2 ogrencisine diferansiyel denklem anlatmak ile ayni sey.

Butce belirtip fiyat teklifi almak en dogrusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı