YouTube Otomatik altyazıların kendiliğinden açılması nasıl kapatılır?

Aynı sorun bende de devam etmekte. Hatta video içerisinde kapatıyorum ve ok tuşlarıyla videoyu ileri sardığımda tekrar açılıyor.

Hocam bende hiç ok tuşlarına bile basmadan,

Aynı sorun bende de devam etmekte. Hatta video içerisinde kapatıyorum ve ok tuşlarıyla videoyu ileri sardığımda tekrar açılıyor.

Kapatır kapatmaz açılıyor. Gelen yanıtlardan anladığım kadarıyla YouTube'la ilgili kronik bir sorun var ama çoğu kullanıcıda hiçbir sorun olmazken bazı kullanıcıların bu sorunu yaşıyor olması ilginç gerçekten.

Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyordum ChatGPT'ye sordum birkaç şey önerdi ön belleği temizle dil bölgeden konumunu Türkiye olarak ayarla uygulamayı sil tekrar yükle klavyeden CC tuşunu kapat gibi gibi ve bende işe yarayan çözüm tarayıcında Opera kullanıyorsan sider yapay zekası açıksa o otomatik sayfaları videoları çevirip alt yazılı ekliyor bende kapatınca şu anlık sorunum çözüldü başka tarayıcı eklentileriniz varsa ondan olabilir bir bakın isterseniz.

Hocam Sider'ı kapadım gerçekten çözüldü şimdilik umarım onunla ilgilidir ve tekrar etmez. Çok sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…