Otomatik kapanıp açılan vantilatör var mı?

Kadiroaou

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, ben yaz boyu vantilatörü açık bırakıyorum aklıma geldikce arada dinlenmesi için kapatıyorum ama gece yatarken sıcağa dayanamadığım için sabaha kadar çalışıyor, uzun süre çalışması bozulmaya sebep oluyor. Kendi otomatik 2 saat çalışıp sonra kendi otomatik kapanıp bir 15 dakika dinlendikten sonra yeniden çalışan ve bu şekilde yaz boyu devam edecek otomatik vantilatör arıyorum ama bulamadım. Sizin bu şekilde çalışan vantilatör görmüşlüğünüz var mı?

Akıllı priz alabilirsin.

Teşekkür ederim ilk kez duyuyorum, hemen kontrol edeyim nedir nasıl çalışır diye.

Benim zamanlayıcılı vantilatörüm vardı. 2 saat sonra kapanacak şekilde ayarlıyordum.

Kapanması yetmiyor 15 dakika sonra tekrar çalışmalı. Benim kullandıklarımda 2 saat çalışmaya ayarlıydı ama sonra tekrar açmak gerekiyordu uyurken bunu yapmam mümkün değil.

Teşekkür ederim ilk kez duyuyorum, hemen kontrol edeyim nedir nasıl çalışır diye.

Kapanması yetmiyor 15 dakika sonra tekrar çalışmalı. Benim kullandıklarımda 2 saat çalışmaya ayarlıydı ama sonra tekrar açmak gerekiyordu uyurken bunu yapmam mümkün değil.
Uygulamasını inceleyip bakabilirsiniz, yada manuel timerlar var, onların ayarını 2 saat çalış 2 saat kapan veya 2 saat çalış 15 dakka kapalı olsun sonra tekrar çalışsın diye ayarlanabiliyorlar.

Biraz araştırma yaparak bence istediğin ürünü bulabilirsin.

Uygulamasını inceleyip bakabilirsiniz, ya da manuel timerlar var, onların ayarını 2 saat çalış 2 saat kapan veya 2 saat çalış 15 dakika kapalı olsun sonra tekrar çalışsın diye ayarlanabiliyorlar.

Biraz araştırma yaparak bence istediğin ürünü bulabilirsin.

Akıllı prizlere baktım hep kapanmaya ayarlı. Ben gün boyu 2 saat çalışcak bir 15 dakika kapalı kaldıktan sonra tekrar 2 saat çalışacak şekilde sürekli böyle devam edecek şekilde bir şey istiyorum senin bildiğin var mı? 10 tane akıllı priz baktım hepside sadece belirttiğin saatte açılıyor sonra kapanıyor ama geri açılmıyor :(

Akıllı prizlere baktım hep kapanmaya ayarlı. Ben gün boyu 2 saat çalışcak bir 15 dakika kapalı kaldıktan sonra tekrar 2 saat çalışacak şekilde sürekli böyle devam edecek şekilde bir şey istiyorum senin bildiğin var mı? 10 tane akıllı priz baktım hepside sadece belirttiğin saatte açılıyor sonra kapanıyor ama geri açılmıyor :(
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu üründe sadece kapatmayı gösterdi sürekli döngü içinde olan yok mu acaba?
Videoda zamanlama bölümü var, oradan saat saat zamanlayacaksınız,
saat 14:00'da açılsın 16:00'da kapansın
16:15de açılsın 18:15'de kapansın
18:30'da açılsın 20:30'da kapansın.

Biraz araştırın bulursunuz bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı