M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 21 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, ben GeForce NOW, Mem Reduest ve Discord'u aynı anda açıyorum ve bunları tek tek açmaktansa bunları tek bir program halinde gösterip birini açtığımda hepsini açacak bir program istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2021
Arkadaşlar, ben GeForce NOW, Mem Reduest ve Discord'u aynı anda açıyorum ve bunları tek tek açmaktansa bunları tek bir program halinde gösterip birini açtığımda hepsini açacak bir program istiyorum.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 21 Temmuz 2021 #2 CMD ile yapabilirsiniz. start Discord.exe Start GeForceNow.exe Start MemReduest.exe Gibi. Dosya isimlerini salladım. Bunu yaptıktan sonra "exe" veya "cmd" olarak masaüstünüze kaydedersiniz. Her açtığınızda onlar da açılır. Artı 0 Eksi
CMD ile yapabilirsiniz. start Discord.exe Start GeForceNow.exe Start MemReduest.exe Gibi. Dosya isimlerini salladım. Bunu yaptıktan sonra "exe" veya "cmd" olarak masaüstünüze kaydedersiniz. Her açtığınızda onlar da açılır.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 22 Temmuz 2021 #3 Metin belgesi oluştur, içine Kod:Panoya kopyala @echo off start C:\Furkan\Discord.exe start C:\Furkan\Blabla.exe start C:\Furkan\Lolo.exe Çalıştırmak istediğin programın dosya yoluyla birlikte düzenle, farklı kaydet de ve dosya uzantısını .bat olarak kaydet. Artı 0 Eksi
Metin belgesi oluştur, içine Kod:Panoya kopyala @echo off start C:\Furkan\Discord.exe start C:\Furkan\Blabla.exe start C:\Furkan\Lolo.exe Çalıştırmak istediğin programın dosya yoluyla birlikte düzenle, farklı kaydet de ve dosya uzantısını .bat olarak kaydet.