Otomatik Program Yükleyici -Silent İnstall

skykiller

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu doğru yere açmamış olabilirim, eğer öyleyse af ola! Arkadaşlar bilgisayar işleriyle uğraşıyorum ve aynı anda 3-5 bilgisayara format atmam gerekebiliyor. İşin uğraştıran kısmı windows'un kurulumu değil sonrasında kurulacak programlar oluyor. İnternette biraz araştırma yaptım ve Ninite - Install or Update Multiple Apps at Once diye bir site buldum. Programdan gerçekten memnun kaldım ve bu işlerle uğraşan ve benim durumumda olan arkadaşlara tavsiye ederim. Ancak tek sorun her defasında programları internetten download etmesi. AKK'yi tavan yaptırınca fark ettim bu durumu :) Sizce bu programı offline olarak çalıştırabilir miyim? Mesela USB belleğe gerekli programları yükleyip silent installer yapabilir miyim? Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını ve yorumlarını bekliyorum. İyi forumlar...

Bunun yerine katılımsız sitelerinden gerekli programları indirip usb belleğe depolamak daha faydalı olacaktır.
Bende aynı durumdayım. Bazı müşteriler şu programda olsun bu programda olsun diyor. İnternet yoksa yanınızda yoksa git bir daha gel uğraş dur oluyor.
Bu sebeple Usb belleğinize bolca program stoğu yapmanız gerekiyor. Şahsen ben öyle yaptım. İnternetten kısa bir araştırma ile Katılımsız sitelerine ulaşabilirsiniz.
Buyrun benim kullandığım programlar ,
p3UrxF4.png

İyi Sosyaller dilerim.

Bunun yerine katılımsız sitelerinden gerekli programları indirip usb belleğe depolamak daha faydalı olacaktır.
Bende aynı durumdayım. Bazı müşteriler şu programda olsun bu programda olsun diyor. İnternet yoksa yanınızda yoksa git bir daha gel uğraş dur oluyor.
Bu sebeple Usb belleğinize bolca program stoğu yapmanız gerekiyor. Şahsen ben öyle yaptım. İnternetten kısa bir araştırma ile Katılımsız sitelerine ulaşabilirsiniz.
Buyrun benim kullandığım programlar ,
p3UrxF4.png

İyi Sosyaller dilerim.

Bora1 sanırım kalıtımsız olunca next next demekten kurtuluyorsun :) Buda iyi ama ben bunların hepsini bir paket haline getirmeyi düşünmüştüm tek tıkla tüm programları kalıtımsız olarak yüklesin. Acaba mümkün mü?

İllaki mümkündür ancak benim istediğiniz şey ile ilgili bir bilgim yok :) Başka bir yerden öğrenirseniz mutlaka buraya yazıp benide bilgilendirin. İyi Sosyaller dilerim :)

İllaki mümkündür ancak benim istediğiniz şey ile ilgili bir bilgim yok :) Başka bir yerden öğrenirseniz mutlaka buraya yazıp benide bilgilendirin. İyi Sosyaller dilerim :)

Bora kardeşim sanırım aradığımı buldum. :)

silentinstall.org: Silent Install Builder

kurulumları nasıl kurucağını falan ayarlıyorsun bir kereliğine otomatikman istediğin ayarlarda kuruyor. İnşallah seninde işine yarar. İyi forumlar :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı