Otomatik vs Manuel Ehliyeti

Sam Bridges

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
3-4 ayım kaldı erişkin olmam için. 18'i bitirir bitirmez ehliyete başvuracağım, ehliyet tipi konusunda kararsız kaldım. Bir erkek olmama rağmen arabalarla alakam çok yok, açıkçası manuel yola odağımı kaybettireceğimden kaza yapmaktan korkuyorum. Manuel belki de acil durumlar harici bir kere bile sürmeyeceğim, sizce manuel ehliyeti ihtiyaç mı? Araba alırken de otomatik daha çok tercih edildiğinden acemilik sonrası otomatik bir araba kullanmayı düşünüyorum üniversiteye giderken.

Delikanlı adam, otomatik araba, kullanmaz moruk.

Şaka bir yana manuel öğrenmenin dezavantajından çok avantajı vardır. Jira der ki manuel öğrenmeden trafiğe çıkma. Manueli öğren, otomatikle rahat rahat çık.

3-4 ayım kaldı erişkin olmam için. 18'i bitirir bitirmez ehliyete başvuracağım, ehliyet tipi konusunda kararsız kaldım. Bir erkek olmama rağmen arabalarla alakam çok yok, açıkçası manuel yola odağımı kaybettireceğimden kaza yapmaktan korkuyorum. Manuel belki de acil durumlar harici bir kere bile sürmeyeceğim, sizce manuel ehliyeti ihtiyaç mı? Araba alırken de otomatik daha çok tercih edildiğinden acemilik sonrası otomatik bir araba kullanmayı düşünüyorum üniversiteye giderken.
Manueli kullanamıyorum veya kullanırken zorlanıyorum diyorsan Ehliyet alma bile. E tabii ki tercih meselesi ancak otomatik ehliyeti alınmasını saçma buluyorum. Manuel kullanmasını bilmeyip otomatik ehliyeti alıyorsan şoför değilsindir demek bana göre.

Eğer otomatik araba alacak durumunuz varsa otomatik alın. Manuelle işim olmayacak diyen sizsiniz. Ama bu bayanlar için geçerli bir söz, siz ileride manuel kullanabilirsiniz diye manuel alıyorsunuz. Zaten gençsin, kolay öğrenirsin. Biz otomatiği yaşlılara veriyoruz. Ya da manuelle işi olmayanlara.

Manuel alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı