Otomobil için inverter önerisi

amR

Hectopat
Katılım
3 Ocak 2019
Mesajlar
39
Merhaba,
Araç içerisinde laptop şarjı için inverter önerisine ihtiyacım bulunmaktadır. Çakmaklık ile çalışacak sağlam, sorun çıkartmayacak öneri aramaktayım. Fiyat ucu açık, sadece patlama / yanma / cihaza zarar verme gibi sorunlar yaşatmayacağınızı düşündüğünüz ürün varsa önerilere açığım. Teşekkürler.

Amazon'da bulduğum bir ürün fakat kalite anlamında ve yeterli olabileceği tarafında bilgim yok: Amazon.com.tr
Kullanacağım laptop modeli: Huma H5 V2.1 15,6" İş Bilgisayarı | Monster Notebook
 
Merhaba. Laptop adaptörü 90 watt'ı çekeceğinden 150 watt inverter size uygun olur. Ancak aracınızın çakmaklık çıkışının 15 A 'ı net verip veremediğini aracın sigorta kutusundaki çakmaklık sigortasının amper değerinden, kendi kullanım kılavuzundan, araç servisinden, vb. detaylı araştırın. Çakmaklık çıkışı eğer en az 15 A çıkışlı ise bu inverteri güvenle kullanırsınız. Kolay gelsin.
 
Merhaba. Laptop adaptörü 90 Watt'ı çekeceğinden 150 watt inverter size uygun olur. Ancak aracınızın çakmaklık çıkışının 15'a'ı net verip veremediğini aracın sigorta kutusundaki çakmaklık sigortasının amper değerinden, kendi kullanım kılavuzundan, araç servisinden, vb. detaylı araştırın. Çakmaklık çıkışı eğer en az 15'a çıkışlı ise bu inverteri güvenle kullanırsınız. Kolay gelsin.

Selam hocam, ilgili desteğin için teşekkür ederim. 20 A olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, 200 watt çıkışlı olanı da tercih edilebilir, çünkü çakmaklık çıkışı 150 veya 200 watt çıkışa uygun amper çıkışını destekliyor, bu ön araştırmanıza göre. Sadece 90 watt' lık laptop adaptörünü kullanmayı düşünüyorsanız başka ilave yükleri kullanmayı düşünmüyorsanız 150 watt.'lık olanını tercihen seçin. Kolay gelsin.
 

Geri
Yukarı