Otomobil Ön Silecekler Çalışmıyorken Ses Yapıyor

duman

Megapat
Yer
Mars
Kısa süre önce ön silecekleri değiştirdim (Bosch marka ile.). Özellikle sıkıntı çekmemek için güzel bir model aldım. Fakat taktıktan sonra fark ettim, 80km/h gibi hızda başlayarak ıslık veya cama sürekli vurma tarzı bir ses gelmeye başlıyor. Daha çok hava sesine benzese de ben silecekleri hafiften oynattım ve oynadıklarını fark ettim. Eski silecekler ile böyle bir sorun yoktu. Sanırım yolda rüzgardan titremeye ve ses yapmaya başlıyorlar. Çıkan sesin tam tanımı iki metalin birbirine sürtmesi ile çıkan ıslık sesine benzeyen tok bir ses. Gerçekten rahatsızlık veriyor. Sizce ürünü iade etmeden çözebilir miyim? Sonuçta iadeye yollarsam sileceksiz kalacağım. Not: Silecekler silme işlemine başladığı gibi ses kesiliyor. Sadece kaput hizasında dururken ses yapıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bosch markalara iyi diyorlar ama benim arkadaşımda aldı ses yapıyordu... Mümkünse iade et olmadı değiştir

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı