Otopilot ile Otonom Uçuş Arasındaki Farklar - Algoritma

Hayır hayır, yanlış anladınız. Yapamazsınız demedim. Ben de aynı durumdayım ve mevcut durumumda tüm bu entegrasyonun bir kişi ile yapılması zor, eğer bu sistem prototip olarak kalmayıp başarılı bir şekilde uçacaksa.

Yoksa ben de gerek yarışmalar gerekse kendim için uçak bile ürettim. Ama tek kişinin sınırları var.

Kesinlikle. Register seviyesinde kodlama hem sisteme binen yükü azaltır, hem de kodlayan kişi için büyük bir artı olur. Bunun yanında STM32'nin gerçekten sağlam HAL kütüphaneleri de mevcut. Büyük bir nimet.

Hayır hayır, yanlış anladınız
Yok hocam yanlış anlamak ne demek estağfurullah. Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Tek kişi ile somut bir sonuç görmek bile çok zor. Bu arada sormamın bir sakıncası yoksa mesleğiniz nedir?

Hort gibi olacak ama Libopencm3 de denenebilir bence, pek icinde degilim isin ama durum su sekilde:

3 kat civari bir fark var, olcmenin dogru yolu bu mudur bilmiyorum tabii. 7seg-libopencm3'te ise TIM2 falan daha cok peripheral kullandim sadece TIM1 degil, az daha gelismis versiyonuydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…