AVG PC Tuneup 2013 yükledim, program dili İngilizce olduğu için tam manasıyla kullanamadım. Logon Ekranı resmini değiştirdim. 1-2 hafta sonrada programı kaldırdım. Bilgisayarı açtığımda oturumu kapattığımda bu ekran geliyor(Administrator yazmıyor). Kullanıcı adımı ve şifremi yazdıktan sonra giriş yapıyorum. Normalde tek kullanıcı var ve bilgisayarı açtığımda direk o kullanıcı geliyor ve sadece şifre istiyor. Eski haline nasıl dönüştürebilirim?*
Sorun Çözüldü:
Yapmanız Gerekenler;
Başlat İkonuna Tıklayın
Arama Bölümüne regedit.exe Yazın Ve Çalıştırın
Sırasıyla HKEY_LOCAL_MACHINE >> SOFTWARE >> Microsoft >> Windows >> CurrentVersion>> Policies >. System Dizinlerini Açın
Sağ Taraftan dontdisplaylastusername girdisine sağ tıklayın ve Değiştir 'e Basın
Vista mı kullanıyorsunuz? Hesap ayarlarından açılış ekranını kapatabilirsiniz. Şu anda Windows 8 kullandığım için size tam nerede olduğunu söyleyemiyorum. Ama Vista kullanmanız hata en başta.
Windows 7 Ultimate. Yukarıda belirttiğim üzere herhangi bir sıkıntı yoktu. PC TuneUp yükledim. Kişiselleştirme ayarlarından Logon ekranını değiştirdim. PC TuneUp'ı kaldırınca böyle bir sıkıntı çıktı ortaya. Sebep: logon ekranını değiştirmem. (bence) Nasıl düzeltebilirim?