Oturum Açma, Hesap Bulamama

Echooz

Megapat
Yer
Çerkezköy
Daha fazla  
Meslek
Endüstri Mühendisi
manuallogon.jpg

AVG PC Tuneup 2013 yükledim, program dili İngilizce olduğu için tam manasıyla kullanamadım. Logon Ekranı resmini değiştirdim. 1-2 hafta sonrada programı kaldırdım. Bilgisayarı açtığımda oturumu kapattığımda bu ekran geliyor(Administrator yazmıyor). Kullanıcı adımı ve şifremi yazdıktan sonra giriş yapıyorum. Normalde tek kullanıcı var ve bilgisayarı açtığımda direk o kullanıcı geliyor ve sadece şifre istiyor. Eski haline nasıl dönüştürebilirim?*

Sorun Çözüldü:

Yapmanız Gerekenler;

• Başlat İkonuna Tıklayın
  • Arama Bölümüne regedit.exe Yazın Ve Çalıştırın
  • Sırasıyla HKEY_LOCAL_MACHINE >> SOFTWARE >> Microsoft >> Windows >> CurrentVersion>> Policies >. System Dizinlerini Açın
  • Sağ Taraftan dontdisplaylastusername girdisine sağ tıklayın ve Değiştir 'e Basın
  • Değer Girdisine 0 Yazın
  • Tamam 'a Basıp Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın.

Saygılarımla Ekodestek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 Ultimate. Yukarıda belirttiğim üzere herhangi bir sıkıntı yoktu. PC TuneUp yükledim. Kişiselleştirme ayarlarından Logon ekranını değiştirdim. PC TuneUp'ı kaldırınca böyle bir sıkıntı çıktı ortaya. Sebep: logon ekranını değiştirmem. (bence) Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı