Oturum şifresi nasıl kırılabilir?

Emirhanibis

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
PC'yi abimle ortak kullanıyoruz ikimizinde farklı oturum hesapları var ben Google geçmişten falan benim hesaba girdiğinin kanıtını buldum.
PC olay görüntüleyici açtım ve bazı şeyler buldum anlayan varsa yardım edebilir mi?

WhatsApp Image 2022-02-28 at 00.45.48.jpeg

WhatsApp Image 2022-02-28 at 00.45.47.jpeg

PC'yi abimle ortak kullanıyoruz ikimizinde farklı oturum hesapları var ben Google geçmişten falan benim hesaba girdiğinin kanıtını buldum.
PC olay görüntüleyici açtım ve bazı şeyler buldum anlayan varsa yardım edebilir mi?
WhatsApp Image 2022-02-28 at 00.45.48.jpeg
WhatsApp Image 2022-02-28 at 00.45.47.jpeg

Nasıl girmiş olabilir oturumuma?

Arama kısmına lusrmgr.msc yazıp orayı karıştır. 2 hesabı da silip masaüstüne gelemezsen sorumluluk kabul etmem. Dikkatli bir şekilde bak kendini yönetici yapıp orayı kapatmayı akıl etmemiştir.
hayır kendisi yönetici değildi nasıl yaptığını çözmeye çalışıyorum ama bulamıyorum bir şekilde
Ekran görüntüsü 2022-02-28 011056.png

böyle bir şey buldum ne işe yarıyor?

Nasıl girmiş olabilir oturumuma?
Hesabıma girdi derken Google hesabına mı girdi yoksa Windows'taki hesabına mı girdi anlaymadım ama Google hesabını kastediyorsan Windows'ta yönetici değilse yönetici yetkisi alıp Cookie'lerini alıp girmiştir. Windows'taki hesabını kastediyorsan Windows'ta kendisine Yönetici hakları vermiştir ki çok basit yapması ya da senin parolanı öğrenmiştir.

Hesabıma girdi derken Google hesabına mı girdi yoksa Windows'taki hesabına mı girdi anlaymadım ama Google hesabını kastediyorsan Windows'ta yönetici değilse yönetici yetkisi alıp Cookie'lerini alıp girmiştir. Windows'taki hesabını kastediyorsan Windows'ta kendisine Yönetici hakları vermiştir ki çok basit yapması ya da senin parolanı öğrenmiştir.
Parolami öğrenmesi imkansız gibi bir şey
Hım cookie lerimi almasını nasıl engelleyebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı