Sizce alınır mı? Aslında tam F/P ama bozulursa ne yaparım ve yazılım güncelleme alır mı o sıkıntı. KVK garantilileri var ama gönderip yapamayız derlerse ne yaparım diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ne dersiniz?
Sizce alınır mı? Aslında tam F/P ama bozulursa ne yaparım ve yazılım güncelleme alır mı o sıkıntı. KVK garantilileri var ama gönderip yapamayız derlerse ne yaparım diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ne dersiniz?
C21, f/p olarak çok iyi. Şöyle değişik bir olayı var: arka kamerası vasat bir sensör ancak ön kamerası Xiaomi'nin de arada kullandığı güzel ve orta seviye Samsung yapımı bir 20 MP sensör. Arka o kadar vasat ki ön kamera arkadan fark edilir derecede iyi. Ama o fiyatta en iyisi şu an.
Not: Geçen 1600 idi, bir haftada 2100 olmuş. Alınmaz
Poco F1 görmştüm 2200'e. O fiyata mükemmel o.
Not: O da bitmiş.
Şimdi baktım 2100 diyor evet ama ben geçen ay 1500e aldım. Benim aldığım satıcıda stok yok şu an. Muhtemelen asıl stoklar bitince elinde stoğu olan satıcılar fiyat yükseltmiş.
2100 fazla bence de ama tekrar 1500-1600e satılırsa alınabilir.
Ön kamera arka kameradan iyi diyorlar onu da duydum ama ben Instagram falan kullanmıyorum sadece birine bir şey göstermek için ya da bir belgenin falan fotoğrafini çekerim. Kamerayı kullananlar daha iyi yorumlar.