Out of Memory ve ERR_GFXD3DINIT Reader_SL.exe doku yertleştirirken bellek kalmadı hataları

SWAMP133

Centipat
Katılım
19 Mart 2021
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1650 Super + Ryzen 3 3100, 8 GB 3000 MHz RAM ve Windows 10 sistemim var. Sistemim 4 aylık ve bu hataları dün almaya başladım. Şu anda sadece GTA V, Apex Legends ve Valorant'ta alıyorum, başka oyunlarda denemedim. Hata yedikten sonra gri veya siyah ekran veriyor ve bilgisayarım donuyor. 2 gün oldu bu hataları almaya başlayalı. Yardımcı olursanız sevirim. Hata adları Out of Memeory ERR_GFXD3DINIT Reader_SL.exe doku yertleştirirken bellek kalmadı
 

Dosya Ekleri

  • foto 1.jpg
    foto 1.jpg
    215,4 KB · Görüntüleme: 26
  • foto 2.jpg
    foto 2.jpg
    188 KB · Görüntüleme: 28
  • foto 3.jpg
    foto 3.jpg
    187,9 KB · Görüntüleme: 30
  • foto 4.jpg
    foto 4.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 46
Ama bu zamana kadar ilk defa yaptı. RAM'dan dolayı olsa önceden de yapardı
Büyük ihtimalle 1650S şu anda kullanılmıyor, ryzen vega graphics kullanımda, ekran kartını seçmen lazım NVIDIA denetim masasından. Veya grafik sürücüsü yok, onu yüklemen gerekiyor. Çünkü ekran kartı belleğine erişemiyormuş sistem. Dediğim gibi 1650 devre dışı, onu açman lazım.
 
Sanal belleği devredışı bırakın ve sistemi yeniden başlatın. Daha sonra sanal belleği tekrar açın ve SSD diski seçerek en az 4 ve en fazla 8GB gir oraya. Sonrasında tekrar sistemi başlatın ve böyle deneyin. Sonuçları bildirirseniz iyi olur.
 
Büyük ihtimalle 1650S şu anda kullanılmıyor, Ryzen Vega Graphics kullanımda, ekran kartını seçmen lazım NVIDIA Denetim Masası'ndan. Veya grafik sürücüsü yok, onu yüklemen gerekiyor. Çünkü ekran kartı belleğine erişemiyormuş sistem. Dediğim gibi 1650 devre dışı, onu açman lazım.

Zaten oyunda 85-100 kulanıma ulaşabiliyorum ama denerim olmazsa size tekrardan ulaşırım.
Sanal belleği devre dışı bırakın ve sistemi yeniden başlatın. Daha sonra sanal belleği tekrar açın ve SSD diski seçerek en az 4 ve en fazla 8 GB gir oraya. Sonrasında tekrar sistemi başlatın ve böyle deneyin. Sonuçları bildirirseniz iyi olur.

Sanal belleği nereden devre dışı bırakabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı