Outdoor Access Point sinyal arttırma sonrası şiddetli baş ağrısı, baş dönmesi

adminferik

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba outdoor Access Point'lerin arayüzüne giriş yaptıktan sonra Wi-Fi sinyalini arttırmak için şu tarz ayarlar mevcut. Amerika ayarları, Türkiye ayarları, Avrupa ayarları gibi ayarlar bulunmakta Türkiye ayarlarında kullanırken Wi-Fi sinyal gücü zayıf Amerika ayarlarına aldığım an Wi-Fi sinyali dehşet derecede artıyor Türkiye ayarlarını kullanırken dBi yani Wi-Fi çıkış gücü düşük Amerika ayarlarına aldığımda ise dBi muazzam derecede artıyor ancak şöyle bir sorun meydana geliyor. Amerika ayarlarında kullanırken dBi yüksek ancak şiddetli baş ağrısı, baş dönmesi, mide bulantısı gibi sorunlarla karşılaşıyorum.

Ben bu outdoor Access Point'i evimin çatısını kullanmayı düşünüyorum ancak belirttiğim gibi evin içinde test de yaptığım sırada bu tarz sağlık sorunları ile karşılaştım ve ben bu outdoor Access Point'i Amerika ayarlarındayken çatıya kurulumunu gerçekleştirsem bana uzun vadede sağlık sorunları yaşatır mı? Ben bununda testini yaptım ancak uzun vadede herhangi bir şey söyleyemem. Evimin çatısındayken herhangi baş dönmesi baş ağrısı gibi sağlık sorunları ile karşılaşmadım açıkçası. Ancak beni korkudan soru şu. Evimin çatısındayken uzun vadede bana sorun yaşatır mı? Evin içindeyken gerçekten şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyoruz evin çatısındayken böyle bir sorun yok ancak kafamdaki soru işareti şu uzun vadede bu bana sağlık sorunları yaşatır mı? Değerli cevaplarınızı bekliyorum hepinizi iyi çalışmalar iyi günler dilerim efendim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı