Outemu Brown Switch Önerisi

Tactile´lar hiç güzel değil.
Tactile kullanıyorum şu anda ve tactile hissinden memnunum. Derdim aşırı sesli olması ve yay sesi.
Sanırım ama yine de tactile´lar hiç güzel değil. Optiklerde aynı şekilde ses açısından hiç iyi değiller. @FantastikTürk bence kasaya bir sünger yerleştirin ve Akko Red alın bütçeniz el veriyorsa. Bütçeniz el veriyorsa Jwick yellow bakılabilir.
Sünger olayı aklımda. Daha önce @221420 hocamın anlattığını görmüştüm. Switch aldığımda onu da yapacağım.

@221420 Hocam lube olayı inanılmaz vakit alacak + ekstra para gerektiren bir şey ki ikisi de şu anda bende yok. Onun yerine şu sünger olayını deneyeceğim. Maliyetli olmadan yapabileceğim başka öneriniz var mı? O ring'ler işe yarar mı? Bir de rehber videosu bırakabilirseniz memnun olurum.

Switch olarak da "ucuz olduğundan" dolayı şunu alacağım muhtemelen:

Dust proof mu önerirsiniz normal mi?

Tactile kullanıyorum şu anda ve tactile hissinden memnunum. Derdim aşırı sesli olması ve yay sesi.

Sünger olayı aklımda. Daha önce @221420 hocamın anlattığını görmüştüm. Switch aldığımda onu da yapacağım.

@221420 Hocam lube olayı inanılmaz vakit alacak + ekstra para gerektiren bir şey ki ikisi de şu anda bende yok. Onun yerine şu sünger olayını deneyeceğim. Maliyetli olmadan yapabileceğim başka öneriniz var mı? O ring'ler işe yarar mı? Bir de rehber videosu bırakabilirseniz memnun olurum.

Switch olarak da "ucuz olduğundan" dolayı şunu alacağım muhtemelen:

O ring boş iş, sünger daha iyi olur.

Maliyetli olmadan yapabileceğim başka öneriniz var mı? O ring'ler işe yarar mı? Bir de rehber videosu bırakabilirseniz memnun olurum.
O-ring gereksiz, hissiyatı da kötüleştiriyor. Zamanınız varsa stabilizerlara şunları yapabilirsiniz, lube dışında tabii:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Outemu switchlerde yay sesi var diye yerine yeni outemu switch koymak ne kadar mantıklı bir iş olacak açıkçası ben anlayamadım. Yay sesi için 2 kesin çözüm var, biri lube diğer spring swap. İlki kesin, ikincisi ise yine kesin değil bu arada.

O ring yay sesini kesmez. Bottom out sesine etki eder ederse, bir de basma hissini mahveder.

Genel olarak en çok etki eden modlar: Foam (yada herhangi alternatif malzeme, neopren kumaş, polyfill, sorbathane, silicone vs) eklemek, tape mod, stabilizerler için lube ve clip, plate mounted stabler varsa biraz daha sıkıştırmak için band aid mod (stab altına yapılan değil, plate üzerine yapılan versiyon) ve tabiki switchleri yağlamak (bu aslında basım hissi için sesten ziyade bence)

Outemu switchlerde yay sesi var diye yerine yeni outemu switch koymak ne kadar mantıklı bir iş olacak açıkçası ben anlayamadım.
Daha önce birçok kez dediğim gibi sadece yay sesi için değil mavi switchlerin sesi kafa ütülediği için değişiyorum.
Bir de bu soruyu cevaplar mısınız? Etrafı kapalı olması dışında bir farkı var mı?

Bir fark yoktur büyük ihtimalle. Yine de dust proof olanı alın, Redragon onları kullanıyor.

"Adding a dust-proof wall above the shaft body can prevent dust from entering the switch, maintain the feel and extend the service life."
Ömrünü uzatabiliyormuş satıcının dediğine göre.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı