Outemu klavyeye HyperX Pudding uyar mı?

Kaan.3535

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Klavye alacağım. Çok kararsız kaldım. Monster Pusat K3 Pro'ya HyperX pudding keycapslar uyar mı? Gamakay MK 61'i gördüm çok güzel fakat küçük olmasının bana sorun çıkartmasından korkuyorum.

Uyar ama klavye tuş dizilimi ile tuş takımındaki tuşlar aynı olmalı, Büyük enter, shift, space ve en alt sıradaki tuşların boyutları vs.

Merhaba arkadaşlar. Klavye alacağım. Çok kararsız kaldım. Monster Pusat K3 Pro'ya HyperX pudding keycapslar uyar mı? Gamakay MK 61'i gördüm çok güzel fakat küçük olmasının bana sorun çıkartmasından korkuyorum.
Hocam taktıysanız monster'e bir fotosunu atar mısınız lütfen.

Redragon K580 Vata kullanıyorum, klavyelerimiz benziyor ben kullanıyorum. Outemu Mavi Switchlerimle tam uyumlu, klavye düzenin benimki ile aynıysa kullanabilirsin.
C17C00AA-9682-4A83-B7E5-F32C6FE928C8.jpeg

Uysa bile normal fiyatinin 3 katına felan satılıyor şu an stok sıkıntısı olduğu için. Uygun fiyata satan bir site mi buldunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı