Makro yazılımı var fakat hiç kullanmadım. Klavye ile ilgili bayağı memnunum. Verdiğim paranın fazlasıyla karşılığını aldığımı söyleyebilirim. Kardeşimde k70 mk.2 redswitch var, karşılaştırıldığında açıkçası aradaki fiyat farkına gerçekten değmeyeceğini görüyorum. Bu klavye gerçekten de 90 Dolarlık bir klavye ve Türkiye fiyatı bir şekilde gözden kaçmış sanırım. Mavi switchler optik de olsa epey ses çıkarıyor ama kulaklık da kullandığım için beni hiç rahatsız etmiyor açıkçası. Kasa şık gözüküyor, basım hissi gerçekten güzel, RGB fena değil ama ışığı bence birazcık daha fazla olabilirmiş; fakat RGB kullanan kardeşim kendi klavyesinin ışığını kısıp kullanıyor mesela, bu ışık fazlasıyla yeterli bence demişti fikrini sorduğum zaman. Klavyeden biraz yay sesi geliyor fakat o da beni pek rahatsız etmedi. Dediğiniz gibi klavyenin yanında 8 adet switch geliyor, kutu içeriğinde yurtdışına kıyasla herhangi bir eksik içerik yok almadan önce ben de incelemiştim.
Sizi bilmiyorum ama F/P demek bende "Yani çok da iyi bir şey bekleme ama fiyatının karşılığını alırsın işte" gibi olumsuz bir algı da yaratıyor, o yüzden bu klavye için sadece F/P demek istemiyorum. Aynı zamanda kaliteli bir klavye olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim.