Outemu optik Blue Switch backspace tuşundan farklı bir ses geliyor

Hocam RGB aslında az değil ışıklar PCB üzerinde olduğu için öyle gözüküyor switchlerindeğişebilmesinin bir özelliği. Outemu optik blueda yay sesi normal ancak çınlama gibi devam etmiyor pek o yüzden bana sorun olmaz. Redragon yanlış bilmiyorsam dolar kurunu düşükten aldığı için fiyatı bizde. Kendim de Corsair strafe kullanıcısıydım ve üzerine su döküp emekli ettim bakalım buna geçmeyi düşünüyorum. Duruma göre ileride optik rede geçerim gibi.
Bilgilendirme için teşekkürler. Kalan sorularıma gelecek olursak içinden switch sökücü aparat çıktı mı? Bilek desteğinin uzunluğu K70'e göre nasıl? Magnetli diye geçiyor ancak plastik gibi görmüştüm gerçekten magnetli mi? Son soru olarak makro yazılımında tuş basışı arasındaki gecikme süresini ms cinsinden ayarlayabiliyor muyuz?

Akşam yan yana koyup fotoğraf atarım bilek desteklerini. Evet magnetli. İçinden sökücü de çıkıyor tabii ki. Makro uygulamasının da ekran görüntüsünü koyarım
Hocam RGB aslında az değil ışıklar PCB üzerinde olduğu için öyle gözüküyor switchlerindeğişebilmesinin bir özelliği. Outemu optik blueda yay sesi normal ancak çınlama gibi devam etmiyor pek o yüzden bana sorun olmaz. Redragon yanlış bilmiyorsam dolar kurunu düşükten aldığı için fiyatı bizde. Kendim de Corsair strafe kullanıcısıydım ve üzerine su döküp emekli ettim bakalım buna geçmeyi düşünüyorum. Duruma göre ileride optik rede geçerim gibi.
Bilgilendirme için teşekkürler. Kalan sorularıma gelecek olursak içinden switch sökücü aparat çıktı mı? Bilek desteğinin uzunluğu K70'e göre nasıl? Magnetli diye geçiyor ancak plastik gibi görmüştüm gerçekten magnetli mi? Son soru olarak makro yazılımında tuş basışı arasındaki gecikme süresini ms cinsinden ayarlayabiliyor muyuz?

Gecikme süresi ayarlanabilir gibi duruyor, hiç kullanmadığım için tam bilmiyorum ama bu şekilde. Bilek desteği de bu şekilde.

Dosya Ekleri

• F5DED35A-FC40-46A2-939F-4A107885D22A.jpeg
    F5DED35A-FC40-46A2-939F-4A107885D22A.jpeg
    277,2 KB · Görüntüleme: 37
  • CECD9CAB-F533-40E1-A23E-14E33C0C0B03.jpeg
    CECD9CAB-F533-40E1-A23E-14E33C0C0B03.jpeg
    123,2 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı