Kafamdan uydurdum ve bana göre Gateron daha iyi diyorum. Daha pürüzsüz deneyim sunuyor. 2 switche de sahibim, sizin kaynağınız nedir? Ağırlık ve özellikle gecikme ile ilgili dayanağı merak ettim. Board'in Hz değeriyle iliskilendirilemez mi? Red switchin hızlı sayılması ise yanılmıyorsam aktivasyon noktasının düşük olmasından kaynaklı.
Kafamdan uydurdum ve bana göre Gateron daha iyi diyorum. Daha pürüzsüz deneyim sunuyor. 2 switche de sahibim, sizin kaynağınız nedir? Ağırlık ve özellikle gecikme ile ilgili dayanağı merak ettim. Board'in Hz değeriyle iliskilendirilemez mi? Red switchin hızlı sayılması ise yanılmıyorsam aktivasyon noktasının düşük olmasından kaynaklı.
Reaksiyon olarak Cherry MX Speed ve Red'in 1. olduğu zaten internette de bulunabilecek şeyler. Yazarsanız çıkıyor.
Ayrıca Gateron yerine Cherry MX'i tercih etmemin sebeplerinden birisi, daha kolay bulunabilir ve daha uzun ömürlü olması. Tercih meselesi tabi ki. Daha ucuz isteniyorsa Gateron alınabilir, Cherry MX dudak uçuklatabiliyor. Dediğiniz gibi pürüzsüz ve rahat kullanım, kişiden kişiye göre de değişebilir.