LCDPBerlin
Hectopat
C:\Windows\System32\MSVCP100.dll
silin.C:\Windows\System32\MSVCP100.dll
silin.C:\Windows\System32\MSVCP100.dll
silin.
Yükleyin:
Oyunun dosya konumu da ilginçmiş
- Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center
![]()
Daha denemedim deneyeceğim ayrıca nasıl kanıt paylaşacağım?Sorununuz çözüldü mü peki?
Oyunun Steam'den olduğuna dair bir kanıt paylaşırsanız da güzel olur. Önceden açtığınız GTA 5 konusundaki rapor silinmiş
Steam kütüphanenizde oyunun gözüktüğü bir ekran görüntüsü paylaşabilirsiniz. Çok bir şeye gerek yok.Daha denemedim deneyeceğim ayrıca nasıl kanıt paylaşacağım?
Steam kütüphanenizde oyunun gözüktüğü bir ekran görüntüsü paylaşabilirsiniz. Çok bir şeye gerek yok.
Sorunun çözülüp çözülmediğiyle ilgili de geri dönüşünüzü bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.