Dostlar bugün Outlast 1 oynamaya başladım, çok korkutmuyor ama aşırı derece geriyor fakat o gerilim bile bana yetiyor, bırakayım diyorum ama bırakamıyorum da. 2 saat oldu, kaç saatte biter bu oyun?
Hocam internettekini ben de gördüm de daha erken bitiren var mı acaba diye bir sorayım dedim.Outlast 1: Hikayeyi tamamlamak yaklaşık 6-8 saat sürer. Outlast: Whistleblower (Genişletme Paketi): Outlast 2: Hikaye yaklaşık 8-10 saat sürer. Outlast: Trials (Çok Oyunculu Genişletme Paketi): Oynanış süresi değişkendir ve oyun moduna bağlıdır

Hocam internettekini ben de gördüm de daha erken bitiren var mı acaba diye bir sorayım dedim.
Speedrun yapanlara bakın ona göre aşağı yukarı süreyi hesaplayın.Hocam internettekini ben de gördüm de daha erken bitiren var mı acaba diye bir sorayım dedim.
Speedrun yapanlara bakın ona göre aşağı yukarı süreyi hesaplayın.
Arkadaş 10 dakikada bitiriyor.
Arkadaş 10 dakikada bitiriyor.
Valla bilemiyorum, 3-4 saatte bitsin yeter banaKolay gelsin o zaman siz de yapabilirsiniz.
 Teşekkür ederim cevaplarınız için.
 Teşekkür ederim cevaplarınız için.Dostlar bugün Outlast 1 oynamaya başladım, çok korkutmuyor ama aşırı derece geriyor fakat o gerilim bile bana yetiyor, bırakayım diyorum ama bırakamıyorum da. 2 saat oldu, kaç saatte biter bu oyun?

Vallahi bilemiyorum, 3-4 saatte bitsin yeter banateşekkür ederim cevaplarınız için.
Outlast 1: Hikayeyi tamamlamak yaklaşık 6-8 saat sürer. Outlast: Whistleblower (genişletme paketi): Outlast 2: Hikaye yaklaşık 8-10 saat sürer. Outlast: Trials (çok oyunculu genişletme paketi): Oynanış süresi değişkendir ve oyun moduna bağlıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.