Outlast 1 mi Outlast 2 mi?

Bir şey daha soracağım Outlast 1 Steam yorumlarına baktım da psikolojim bozuldu diyen var o kadar korkunç mu?
Hiç korku oyunu oynamadım başlangıç böyle fazla mı abartılı olur?
Evet o kadar korkunç. Benim psikolojim bozulmadı. Ama onu diyenlerde amma atmışlar, abartmışlar.
1. Oyun tabii ki daha iyidir. Sakın 2. Oyunu alayım deme. Hiç korkunç değil. Ben sıkılmıştım bir süreden sonra. 1. Oyun efsane bir şey. Korku oyunlarına yön veren bir oyun. 2. Oyun ise yani böyle bir oyunun olmaması gerekiyor.

Evet o kadar korkunç. Benim psikolojim bozulmadı. Ama onu diyenlerde amma atmışlar, abartmışlar.
1. Oyun tabii ki daha iyidir. Sakın 2. Oyunu alayım deme. Hiç korkunç değil. Ben sıkılmıştım bir süreden sonra. 1. Oyun efsane bir şey. Korku oyunlarına yön veren bir oyun. 2. Oyun ise yani böyle bir oyunun olmaması gerekiyor.
Hocam 1. oyunu aldım sonra iade ettim. Outlast tarzı oyunlar bana göre değilmiş. Korkunç olduğu için değil. Kendimizi savunamadığımız için.

Bence iki oyunda güzel ama Outlast 1 i daha çok beğendim. Yani bana fikrimi soracak olursan ben Outlast 1 derim. Hem ilk Outlast 1 i oynarsan baktın hoşuna gitti Outlast 2 yide indirebilirsin. Hikayeyi daha iyi anlarsın öyle.

Kesinlikle Outlast 1 ve Whistleblower çünkü bunlar hastanede geçiyor yani dar alan Outlast 2 gibi kocaman bir yerde geçmiyor Outlast 1'de bir kapı kilitliyse diğer kapıdan geçmen gerekir kapıların hepsi kilitliyse havalandırmadan gitmen gerekir ama Outlast 2 böyle değil ve ben böyle oyunları sevmem genelde çoğu kişi benim gibi düşünür.

Bir şey daha soracağım Outlast 1 Steam yorumlarına baktım da psikolojim bozuldu diyen var o kadar korkunç mu?

Sana şöyle açıklayayım, Outlast 1 oyunu gerilim hat safada çünkü her an her yerden birşey fırlayabilir bazen fırlayacağı belli olur ama bazen olmaz kötü yanı ise belirli karakterler olması eğer hiçbir yerden izlememişsen yeni oynicaksan Outlast 1 koltuktan fırlatır özellikle tek bir sahnesi o şekilde, bana sorarsan ben Outlast 1 derim çünkü korkuyu, gerilimi seviyorum, eğer oynamamışsan kesinlikle öneririm hayata 1 kere geliyorsun bu oyunu oyna kalpten gidersen de gam yemessin.

Yok hocam o kadar korkunç değil. Korkudan çok gerilim ön planda birkaç sahne dışında çok korkmadım. Biz 3 kişi 2 arkadaşımla tek pc den sırayla oynamıştık ve sık sık espriler ile hem güldük hem korktuk çok eğlenceli geçti birde çok uzun sürmez hocam youtube daki walltrough larda 2 buçuk saat biz ilk 1 buçuk saatini 30 dakikada falan oynadık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı