Outlast 1 mi Outlast 2 mi?

Hangi seriyi oynamak isterseniz ben yardımcı olmak isterim, dilerseniz Steam vereyim ekleyin yardımcı olurum oynamak istediğiniz herhangi başka bir oyunda da eğer bilgim varsa elimden geldiği kadar :D.
Bu arada haklıymışsınız. Erken konuşmak gibi olmasın ama daha yeni indirdim ilk 20 dk oynadım birde bu saate üstüne üstlük ilk korku oyunu deneğimim. Jumpscare dışında korkmadım. O da 2 saniye felan sürdü. Sadece gerici. :/

Bu arada haklıymışsınız. Erken konuşmak gibi olmasın ama daha yeni indirdim ilk 20 dk oynadım birde bu saate üstüne üstlük ilk korku oyunu deneğimim. Jumpscare dışında korkmadım. O da 2 saniye felan sürdü. Sadece gerici. :/
Öyle bir süre sonra iyice alışıyorsunuz onlara da bende bir kaç tane jumpscare korkmuştum başta sonra onlara da alışmıştım pek başarılı değil oynadıkça hep aynı karakterleri aynı modelleme ve kovalamacalar yapmışlar. Ama olsun deneme yanılma ben 2. oyunu daha başarılı buluyorum halen de güncel olarak oynuyorum hoşuma gidiyor.

Öyle bir süre sonra iyice alışıyorsunuz onlara da bende birkaç tane jumpscare korkmuştum başta sonra onlara da alışmıştım pek başarılı değil oynadıkça hep aynı karakterleri aynı modelleme ve kovalamacalar yapmışlar. Ama olsun deneme yanılma ben 2. oyunu daha başarılı buluyorum halen de güncel olarak oynuyorum hoşuma gidiyor.

Sonunda benim kafadan birisi Outlast 1 çok abartılıyor jumpscarelerden yararlanmış bir oyundur hakkını yemiyelim güzel hikayesi var whistleblower de fena değil Outlast 2 daha korkutucu daha gerilimli nightvisicion daha iyi Outlast 1 zaten 2013 de çıktı grafiğe o yüzden gelmedim yani kısaca her Yiğit Outlast 2'yi oynayamaz ben keşke zamanında izlemeseydim oyunu alacaktım ama artık çok geç.

Sonunda benim kafadan birisi Outlast 1 çok abartılıyor jumpscarelerden yararlanmış bir oyundur hakkını yemiyelim güzel hikayesi var whistleblower de fena değil Outlast 2 daha korkutucu daha gerilimli nightvisicion daha iyi Outlast 1 zaten 2013 de çıktı grafiğe o yüzden gelmedim yani kısaca her Yiğit Outlast 2'yi oynayamaz ben keşke zamanında izlemeseydim oyunu alacaktım ama artık çok geç.
Bende şuan çok mutlu oldum ya, 1 oynarken artık dalga geçiyordum karşımda adamlar kovalıyor etraflarında dönüyordum durup bakıyordum vuruyorlar korkutucu gelmiyordu ilk defa oynarken bile, hakkını yemeyeceğim nokta benimde hikayesi olur çok anlaşılır ve akıcı hikayesi var. Onun dışında oynanmaz 2 konusunda da katılıyorum baya yapmışlar korkuyu :D.

Bende şu an çok mutlu oldum ya, 1 oynarken artık dalga geçiyordum karşımda adamlar kovalıyor etraflarında dönüyordum durup bakıyordum vuruyorlar korkutucu gelmiyordu ilk defa oynarken bile, hakkını yemeyeceğim nokta benim de hikayesi olur çok anlaşılır ve akıcı hikayesi var. Onun dışında oynanmaz 2 konusunda da katılıyorum bayağı yapmışlar korkuyu :D.

Outlast 2 de o okul bölümleri acayip iyiydi 1 de little pig jumpscare yi varya acayip gülmüştüm chris e çok komikdi tipi senin gibi dalga geçiyordum hatta kovaladığında ise gülüyordum o derecede 2'deki en sevdiğim night vision idi adamlar gerçek gibi yapmışlar bir de ses dinleme gibi bir şey vardı oda iyiydi. Outlast 2 de adamlar düz koşuyorlar hikayesi çok kötü moruq diye geziniyorlar çok iyi bence hikayesi.

Outlast 2 de o okul bölümleri acayip iyiydi 1 de little pig jumpscare yi varya acayip gülmüştüm chris e çok komikdi tipi senin gibi dalga geçiyordum hatta kovaladığında ise gülüyordum o derecede 2'deki en sevdiğim night vision idi adamlar gerçek gibi yapmışlar bir de ses dinleme gibi bir şey vardı oda iyiydi. Outlast 2 de adamlar düz koşuyorlar hikayesi çok kötü moruq diye geziniyorlar çok iyi bence hikayesi.
Aynen 2. oyunun hikayesini anlamak için bittikten sonra günlerce araştırma yapmıştım sitelerde forumlarda çok karmaşık ama altında güzel bir hikaye var bence de. Bir de sevdiğim bir kaç olay dediğiniz gibi mikrofon ile ses kasma olayı, ve bir de bize saldırdıkları zaman söylenilen tuşa basarak karşılık verebiliyoruz buda iyi bir şey bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı