Outlast 1 mi Outlast 2 mi?

Bir şey daha soracağım Outlast 1 Steam yorumlarına baktım da psikolojim bozuldu diyen var o kadar korkunç mu?
Hiç korku oyunu oynamadım başlangıç böyle fazla mı abartılı olur?
Outlast 1 korkutucu değil bence korku unsuru yok oyunda ben dalga geçerek bitirmiştim ilk defa oynarken de zamanında. İkinci oyunu kaçtır bitiriyorum bilemem çok oynadım, halende oynuyorum ve halende çok geriliyorum.

Benim size tavsiyem çok kısa videolar izleyin spoiler olmayacak şekilde rastgele bir yerlerden, ben ve arkadaşlarım da ilk oyunu gerçekten sevmedik nedenleri söyledim, karakterlerin hepsi aynı ve çok yapaylık var oyunda bu da korkutucu gelmiyor insana sadece görünce aynı hareketleri yaparak saldırıyorlar, kovalamalar aynı kimisi yürüye yürüye geliyor gözünün önünde sana vuruyor sadece elini kaldırıyorsun hiçbir şey yapamıyorsun. Fazla gömüyor olabilirim kusuruma bakmayın ama ben gerçekten tavsiye etmiyorum ilk oyunu sizlere kimseye.

Teşekkürler vaktinizi ayırdığınız için.
Ama dediğim gibi benim ilk korku oyunum olacak Outlast serisini çok merak ediyorum ama kimileri çok korkunç diyor kimileri korkunç değil diyor.
Mesela arkadaşıma sordum daha yeni 1 korkunç değil müzikler geriyor diyor.

Teşekkürler vaktinizi ayırdığınız için.
Bende kendi adıma teşekkür ederim diğer arkadaşlara da teşekkürler tabii ki hepimiz burada kendi fikirlerimizi söylüyoruz, ikinci oyun daha karmaşık anlaşılması çok daha zor bir oyun. Şöyle oyun bittikten sonra, internetten bir araştırma hikayesi için yapmadan anlamak çok zor yani anlayabilen de vardır tabii ki ben o kadar zeki değilim demek ki. Oyunda ilk oyundaki gibi yapaylık ben görmedim çok kasıntı yerler var ama daha değişik ambiyansı var.

Ekleme: İlk korku oyununuz olacağı için Outlast 1 olabilir bence de ama 1 oynarsanız mutlaka 2 oynayın derim kendi şahsi görüşüm aradaki farkı ve oynanışı sizde görmenizi isterim, sadece hikayeyi oynayıp görsem yeter derseniz sadece 1'i de oynayabilirsiniz. Oyun olarak bakınca 2. oyunu öneriyorum ben

Zaten bu heves de meraktan. Şahsen Outlast pek kafa yapıma uymuyor. Bana kalsa çek kenardan boruyu vura vura git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…