Outlast 1 mi Outlast 2 mi?

1 2 video ile hikayeyi çözmüştüm ve etkiledi beni o bebek falan doğurma sahnesi deccalin çocuğu olduğu için kıyamet kopuyor herhalde en son izlediğimde hatırladığım bunlar dı o okula gitme sahneleri murkoffun işiydi gerçekten harika bir hikayesi var.

Evet. Çok abartıldığını söylemiştim.
Ne! Bunu bilmiyordum, efsaneymiş. Yakında oynasam mı acaba

Son düzenleme:
Evet. Çok abartıldığını söylemiştim.

Ne! Bunu bilmiyordum, efsaneymiş. Yakında oynasam mı acaba
Bence oynayabilirsiniz hiç olmadı gerçekten kendini tekrar etmeyen ilerleyen bir oynanışı var sürükleyici daha gerçekçi geliyor bana kovalamacalar anılar arasında geçişler .

Bence oynayabilirsiniz hiç olmadı gerçekten kendini tekrar etmeyen ilerleyen bir oynanışı var sürükleyici daha gerçekçi geliyor bana kovalamacalar anılar arasında geçişler .
Hele bir yeni sisteme geçeyim, düşüneceğim.

İlk korku oyunun olacaksa Outlast ı tavsiye etmem daha özel bir oyun önereyim hem hikaye hem oynanış bakımından suffering ile başla

outlast 1 i al gitsin bence outlast adamın psikolojisini bozacak kadar değil onlar biraz abartı ama outlast 2 daha korkutucu bence bana açık mekan korku oyunları daha korkutucu geliyor

Outlast 1'i mi yoksa 2'yi mi önerirsiniz?
1 daha iyi.
Outlast 1'i al gitsin bence Outlast adamın psikolojisini bozacak kadar değil onlar biraz abartı ama Outlast 2 daha korkutucu bence bana açık mekan korku oyunları daha korkutucu geliyor.

Psikoloji bozuyor bir tane manda ayısı var 2013'te ilk aldığımda rüyalarıma giriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…