Aynen 2. oyunun hikayesini anlamak için bittikten sonra günlerce araştırma yapmıştım sitelerde forumlarda çok karmaşık ama altında güzel bir hikaye var bence de. Bir de sevdiğim birkaç olay dediğiniz gibi mikrofon ile ses kasma olayı, ve bir de bize saldırdıkları zaman söylenilen tuşa basarak karşılık verebiliyoruz bu da iyi bir şey bence.
1 2 video ile hikayeyi çözmüştüm ve etkiledi beni o bebek falan doğurma sahnesi deccalin çocuğu olduğu için kıyamet kopuyor herhalde en son izlediğimde hatırladığım bunlar dı o okula gitme sahneleri murkoffun işiydi gerçekten harika bir hikayesi var.
Bu arada haklıymışsınız. Erken konuşmak gibi olmasın ama daha yeni indirdim ilk 20 dk oynadım birde bu saate üstüne üstlük ilk korku oyunu deneğimim. Jumpscare dışında korkmadım. O da 2 saniye felan sürdü. Sadece gerici. :/
Aynen 2. oyunun hikayesini anlamak için bittikten sonra günlerce araştırma yapmıştım sitelerde forumlarda çok karmaşık ama altında güzel bir hikaye var bence de. Bir de sevdiğim bir kaç olay dediğiniz gibi mikrofon ile ses kasma olayı, ve bir de bize saldırdıkları zaman söylenilen tuşa basarak karşılık verebiliyoruz buda iyi bir şey bence.
Bence oynayabilirsiniz hiç olmadı gerçekten kendini tekrar etmeyen ilerleyen bir oynanışı var sürükleyici daha gerçekçi geliyor bana kovalamacalar anılar arasında geçişler .
Bence oynayabilirsiniz hiç olmadı gerçekten kendini tekrar etmeyen ilerleyen bir oynanışı var sürükleyici daha gerçekçi geliyor bana kovalamacalar anılar arasında geçişler .
outlast 1 i al gitsin bence outlast adamın psikolojisini bozacak kadar değil onlar biraz abartı ama outlast 2 daha korkutucu bence bana açık mekan korku oyunları daha korkutucu geliyor
Outlast 1'i al gitsin bence Outlast adamın psikolojisini bozacak kadar değil onlar biraz abartı ama Outlast 2 daha korkutucu bence bana açık mekan korku oyunları daha korkutucu geliyor.