Arda454 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 482 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G18 4080-İ9 14900HX Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #21 maydonozdiyarı dedi: Karar verdim, gece oynayacağım Genişletmek için tıkla... Tamam iyi oyunlar.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 5 Mart 2023 #22 maydonozdiyarı dedi: Karar verdim, gece oynayacağım Genişletmek için tıkla... Hiç jumpscare yok, 10 defa bitirdim!
maydonozdiyarı dedi: Karar verdim, gece oynayacağım Genişletmek için tıkla... Hiç jumpscare yok, 10 defa bitirdim!
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 5 Mart 2023 #23 Outlast 2'de var mıdır acaba?
Arda454 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 482 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G18 4080-İ9 14900HX Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #24 hellomister dedi: Outlast 2'de var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Outlast 2 ye de oynadım.Beni biraz daha fazla korkuttu. Arda454 dedi: Outlast 2 ye de oynadım.Beni biraz daha fazla korkuttu.Biraz daha zor bir oyun Genişletmek için tıkla...
hellomister dedi: Outlast 2'de var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Outlast 2 ye de oynadım.Beni biraz daha fazla korkuttu. Arda454 dedi: Outlast 2 ye de oynadım.Beni biraz daha fazla korkuttu.Biraz daha zor bir oyun Genişletmek için tıkla...
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #25 361370 dedi: Hiç jumpscare yok, 10 defa bitirdim! Genişletmek için tıkla... Hocam bu bir gasp girişimi, hiç öyle olduğunu sanmıyorum
361370 dedi: Hiç jumpscare yok, 10 defa bitirdim! Genişletmek için tıkla... Hocam bu bir gasp girişimi, hiç öyle olduğunu sanmıyorum
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #26 Benim gibi oyunu çok çok çok kez bitirmiş biri için yok denebilir. Ama ilk defa oynayacak biri için yerinden sıçratabilecek sahneler var. Ah o Muratın çığlığı......... Sürprizbozan: Spoiler spoiler spoiler, ben bir spoilerım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Küfür de içerir) hellomister dedi: Outlast 2'de var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Onu ben sadece 1 kez bitirdim. Sanırım yoktu ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Sanki onda jumpscare değil de çok fazla gerilim vardı. Vardır yine biraz ama Outlast kadar çok değil.
Benim gibi oyunu çok çok çok kez bitirmiş biri için yok denebilir. Ama ilk defa oynayacak biri için yerinden sıçratabilecek sahneler var. Ah o Muratın çığlığı......... Sürprizbozan: Spoiler spoiler spoiler, ben bir spoilerım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Küfür de içerir) hellomister dedi: Outlast 2'de var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Onu ben sadece 1 kez bitirdim. Sanırım yoktu ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Sanki onda jumpscare değil de çok fazla gerilim vardı. Vardır yine biraz ama Outlast kadar çok değil.