Oyunu özetliyim ve aşağıya incelememi bırakayım. Oyun okulda geçtiği zaman havalandırmadan kaçıyorsunuz ve sizi dağa veya ormana atıyor çiftliğe atıyor her yere atıyor çok saçma olmuş ve oyunda her yerde haç sembolü var şahsen korku oyunu ile din ne alaka? Mekanikleride kötü C basıyorum eğilmiyor yani incelemem aşağıda zaten Steam'e da attım bunu inceleme olarak (C basmama sorununu arkadaşımda yaşıyor.)
Öncelikle tüm Outlast oyunlarını bitirmiş biri olarak Outlast 2'de artık sonra erdi (bitti). Önermiyorum sakın almayın 7 TL bile hak etmiyor bence korku yok sadece The Forest, Far Cry karışımı bir oyun gibi olmuş. Ses vermesek bile (eğilerek yürümek, sürünmek) ok fırlatıyorlar ve duyuyorlar. Outlast ve whistblower DLC ile uzaktan yakından bağlantısı yok. (incelemeyi yaparken bitirmeye az kalmıştı şu an bitirdim ve incelemeyi düzenledim.)
Pek sanmam ben 8 saatte arkadaşım 7 saatte bitirdi ve amacımız oyun bitsede silsekti cidden sadece Outlast'ın tüm oyunlarını bitirmek için bitti 2. oyun.
Pek sanmam ben 8 saatte arkadaşım 7 saatte bitirdi ve amacımız oyun bitsede silsekti cidden sadece Outlast'ın tüm oyunlarını bitirmek için bitti 2. oyun.