Outlast 2'yi beğendiniz mi?

Ben oyunun atmosferini ve mekanını beğenmiştim. Ama öyle çok da korkunç değildi. Şu anda 7.5 TL. Kesinlikle almaya değer bence.

Bence alınmaz hocam korku oyunu değil gibi sanki The Forest, Far Cry oynuyoruz gibi.
Outlast 1 ve DLC'sinden daha korkunç buldum. Şahsen atmosferi de daha gergin. Bir tek finali çok beğenmedim onun dışında ilk oyundan daha iyi.

Hocam ben Outlast ve DLC'sini bitirdim oynadım, Outlast 2 onlara nazaran daha berbat bir oyun 2-3 tane korku sahnesi var 10 saatlik oyunda.

Bence alınmaz hocam korku oyunu değil gibi sanki The Forest, Far Cry oynuyoruz gibi.

Hocam ben Outlast ve DLC'sini bitirdim oynadım, Outlast 2 onlara nazaran daha berbat bir oyun 2-3 tane korku sahnesi var 10 saatlik oyunda.
Hocam bende Outlast 1'i ve DLC'sini bitirdim oynadığın en korkunç 3. oyundu.

Outlast'ı geçen yıl 13 saatte bitirdim DLC'yi ise 2 saatte bitirdim Outlast 2 de de 6.4 saat var 8-9 saat olunca bitecek o da yani hocam umarım 3 çıkar.
3 çıkacak hocam zaten Trailer'ı falan var 2021'in ekim veya kasım aylarında çıkması tahmin ediliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı