Outlast 2'yi beğendiniz mi?


O kadar kötü bir hikaye sunumu var ki, seriyi batıran oyun olarak anılır kendisi. Namı değer Outlast 2'nin grafikleri ve oynanışı ilk oyuna göre şahane olsa da, bir o kadar da hikaysi berbattır. Derin bir hikayesi var, çok kafa yorman lazım. Bütün notları teker teker okursan çözüyorsun hikayeyi, notlara gizlemişler olayı. Kötü adamları da ilk oyundakiler kadar iyi değildi. Okçu'ya bak bir de Chris'e veya Trager'e bak. Karakter gereksiz hızlı koşuyor onu tutturamamışlar, adamlarda seni yakalayamıyor genellikle bu sebepten gerginlik azalıyor. İlk oyunu ve dlc'nin arasındaki bağı çok beğenmiş biri olduğumdan 2. oyun çıktığında direkt aldım, almaz olaydım. Siz almayın, aldırmayın. Alacaksanızda indirimi bekleyin. Gelelim güzel noktalarına, bir kere karakterin olayları kendince yorumlayıp kendi kendine konuşması güzel. Buna herhangi kayıtı izlerken veya gergin bir andan sonra rastlayabilirsiniz. Karakterimiz Blake'in köylülerle konuşmasıda güzel, hoşuma giden bir özelliği bu. Keşke ilk oyundada bulundursalardı. Oyundaki geçişler çok iyi. Bir dolaba girip saklanıyorsunuz aniden okula açılıyor vesaire. Blake'in anılarında bu şekilde geçişlerle dolaşmamız hoşuma gitti. Sesler ilk oyuna göre çok daha iyiydi. İlk oyunda müzik aşırı fazla gelirken bu oyunda tam dengeleyip daha inişli çıkışlı gerilimli müzikler yapmışlar beğendim. Sırada The Outlast: Trials ve Outlast 3 var. Umarım redbarrels oyunu tekrar özüne döndürür.
Devour gibi iki üç kişi hikayeyi oynayabilir bir şey olursa güzel olur.

Trials singleplayer bir oyun olacak, eğer istersen Dead Space 3'te ki gibi aynı hikaye üzerinde aynı, görevleri 4 kişiye kadar destekli oynayabileceksin co-op sistemiyle. PVP olmayacak yani oyun.
 
Olursa öyle olur zaten. PvP gelir mi onu bilmiyorum.


Evet Outlast 3 de böyle olursa ve trialsda 4. oyun satmaz.
 
Evet Outlast 3 de böyle olursa ve trialsda 4. oyun satmaz.

3. oyun için şu an hiçbir bilgi yok, sadece yapacaklarını doğruladılar. O singelplayer olacaktır 1. oyun ve 2 gibi. 4. oyun çıkar mı bilmiyorum serinin ömrü ne kadar uzun olur fikrim yok, fakat bir gün Outlast markasının sonu gelirse Redbarrels farklı bir isimle aynı tarzda bir oyunla tekrar gelecektir orası kesin.
Evet Outlast 3 de böyle olursa ve trialsda 4. oyun satmaz.

Umarım Resident Evil gibi uçsuz bucaksız bir seri olur, adamlar bağımsız bir firma olmalarına rağmen işlerini gerçekten kaliteli yapıyorlar ve her geçen gün daha fazla kitle kazanıyorlar.
 

2.oyun Outlast'ı bitirmediğine şükretsin ve yatıp kalkıp dua etsinler oyun cidden berbattı okulda dolaba giriyorum beni köye ışınlıyor.

Re 2 remake almak için para biriktiriyorum fakat bir dahaki indirime nasip olacak sanırım.
 
2.oyun Outlast'ı bitirmediğine şükretsin ve yatıp kalkıp dua etsinler oyun cidden berbattı okulda dolaba giriyorum beni köye ışınlıyor.

Onlar karakterin anıları olduğundan aralara güzel yedirmişler bence, ama oyunu bende beğenmedim. Zaten kapalı alan, sıkılıp kalma ve çaresizlik hissiyatı olmadığından çok kaybetti oyun. Onun dışında grafiksel olarak, ses olarak vesaire kaliteli bir oyun Outlast 2. Sadece ilk oyundan sonra DLC'nin sonunda Waylon'un hayatının devamında ne olduğunu anlatmasını bekliyordu insanlar. Bir anda bu fırlayın 1.5m daha az sattı zaten 2. oyun.

Re 2 remake güzel oyundur, bütçe varsa öneririm kesinlikle.
 

Whistleblower en güzeliydi bir de ilk oyun bunlar keşke bitmesede hep oynasam dediğim 2 oyun oldu ve 2. oyunda keşke bitsede silsem dediğim tek oyun oldu. Aradaki fark bu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…