Arkadaşlar aylardır deniyorum ama bir çözüm bulamadım. Nedir bu sorun? Gezmedeğim forum kalmadı. Alan derinliğini kapat falan dediler, kapattım ama sorun devam ediyor. Belki oyunun Steam versionu bozuktur dedim crack indirdim. Crack'de de aynı sorun var. Ne yapacağım? Artık bir çare bulamadım format bile attım ama format atmama rağmen oyun en son yerden başlıyor. Save'leri siliyorum yine saveleri buluyor. Anlamadım gitti, sadece şu oyunda yaşıyorum bu sorunları. Başka oyunda yok bu sorunlar.
Fotoğraflarda bir sorun göremedim, Outlast'ın kendi atmosferini yansıtmak için hafif bir karıncalanma efekti vermesi bir grafik sorunu değil, eğer bahsettiğiniz buysa.
Fotoğraflarda bir sorun göremedim, Outlast'ın kendi atmosferini yansıtmak için hafif bir karıncalanma efekti vermesi bir grafik sorunu değil, eğer bahsettiğiniz buysa.
arabadaki ibre bulanıklığı ve oyundaki bilgisayarın ekranı siyah oyunun herhangi bir videosunu izlediysen veya daha önceden oynadıysan böyle bir sorun olmadığını göreceksin.
Gerçeklik algısını arttıran film greni efekti (film grain effect) açık. Onu kapatırsanız alan derinliği (depth of field) de otomatik olarak kapanır ve görsel gerçeklik azalır. Yine de kapatmak isterseniz bir üstteki videoda anlatılmış.
Gerçeklik algısını arttıran film greni efekti (film grain effect) açık. Onu kapatırsanız alan derinliği (depth of field) de otomatik olarak kapanır ve görsel gerçeklik azalır. Yine de kapatmak isterseniz aşağıdaki videoyu inceleyebilirsiniz.