V viperx Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 442 Çözümler 2 13 Mart 2021 #41 IDenizI dedi: İkinci oyun bence birinci oyundan kötü. Atmosfer çok basık ve sadece kaçıyoruz. Genişletmek için tıkla... İlk oyunda da kaçmaktan başka birşey yapmıyorduk. Atmosfer konusu kişiye göre değişir bana kalırsa ilk oyundan her yönden üstündü.
IDenizI dedi: İkinci oyun bence birinci oyundan kötü. Atmosfer çok basık ve sadece kaçıyoruz. Genişletmek için tıkla... İlk oyunda da kaçmaktan başka birşey yapmıyorduk. Atmosfer konusu kişiye göre değişir bana kalırsa ilk oyundan her yönden üstündü.
lagafendi Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #42 Jumpscare var ama FNAF gibi adamı boğacak tarzda değil. Hem hikaye de gerici, bir yerden sonra hikayeye duyduğun merak içinde sürükleniyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2021
Jumpscare var ama FNAF gibi adamı boğacak tarzda değil. Hem hikaye de gerici, bir yerden sonra hikayeye duyduğun merak içinde sürükleniyorsun.
İskelet Adam Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #43 Graiden dedi: Öneririm oyun bayağı güzel. Oyunu 10 kere bitirdim sorun varsa sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peder elektrikleri kapadı aşağı indim adam beni öldürüp duruyor nasıl geçeceğim bu bölümü ya da bir Save dosyası falan var mı varsa atabilir misin?
Graiden dedi: Öneririm oyun bayağı güzel. Oyunu 10 kere bitirdim sorun varsa sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peder elektrikleri kapadı aşağı indim adam beni öldürüp duruyor nasıl geçeceğim bu bölümü ya da bir Save dosyası falan var mı varsa atabilir misin?
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 1 Temmuz 2021 #44 Youtube'den oynanış videolarını izleyebilirsin. Yay gibi gerdiriyor beni. Hele deli kovalarken. Dyflinn dedi: Merhabalar. Sıkıntıdan ne oynayacağımı bilmiyorum. Biraz korkarım ama sizce Outlast oynamalı mıyım? Aranızda bitiren varsa tavsiye verebilir mi Genişletmek için tıkla... İskelet Adam dedi: Peder elektrikleri kapadı aşağı indim adam beni öldürüp duruyor nasıl geçeceğim bu bölümü ya da bir Save dosyası falan var mı varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Youtube'de TayfurErkanTV var. İzleyerek anlayabilirsin nasıl geçeceğini.
Youtube'den oynanış videolarını izleyebilirsin. Yay gibi gerdiriyor beni. Hele deli kovalarken. Dyflinn dedi: Merhabalar. Sıkıntıdan ne oynayacağımı bilmiyorum. Biraz korkarım ama sizce Outlast oynamalı mıyım? Aranızda bitiren varsa tavsiye verebilir mi Genişletmek için tıkla... İskelet Adam dedi: Peder elektrikleri kapadı aşağı indim adam beni öldürüp duruyor nasıl geçeceğim bu bölümü ya da bir Save dosyası falan var mı varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Youtube'de TayfurErkanTV var. İzleyerek anlayabilirsin nasıl geçeceğini.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 1 Temmuz 2021 #45 İskelet Adam dedi: Peder elektrikleri kapadı aşağı indim adam beni öldürüp duruyor nasıl geçeceğim bu bölümü ya da bir Save dosyası falan var mı varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Jeneratörü çalıştırmanız lazım.
İskelet Adam dedi: Peder elektrikleri kapadı aşağı indim adam beni öldürüp duruyor nasıl geçeceğim bu bölümü ya da bir Save dosyası falan var mı varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Jeneratörü çalıştırmanız lazım.
classfiftyone Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #46 Korkunuz da varsa heyecan yaratmak için Outlast ve Whistleblower çok güzeldir.
İskelet Adam Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #47 Graiden dedi: Jeneratörü çalıştırmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Çalıştırana kadar ölüyorum. mor ekmek dedi: YouTube'dan oynanış videolarını izleyebilirsin. Yay gibi gerdiriyor beni. Hele deli kovalarken. YouTube'da tayfurerkantv var. İzleyerek anlayabilirsin nasıl geçeceğini. Genişletmek için tıkla... Bende çok geriliyorum. Kediler sinirlenince değişik bir hareket yaparlar ya onun gibi oluyorum.
Graiden dedi: Jeneratörü çalıştırmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Çalıştırana kadar ölüyorum. mor ekmek dedi: YouTube'dan oynanış videolarını izleyebilirsin. Yay gibi gerdiriyor beni. Hele deli kovalarken. YouTube'da tayfurerkantv var. İzleyerek anlayabilirsin nasıl geçeceğini. Genişletmek için tıkla... Bende çok geriliyorum. Kediler sinirlenince değişik bir hareket yaparlar ya onun gibi oluyorum.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 1 Temmuz 2021 #48 İskelet Adam dedi: Çalıştırana kadar ölüyorum. Bende çok geriliyorum. Kediler sinirlenince değişik bir hareket yaparlar ya onun gibi oluyorum. Genişletmek için tıkla... Çalıştırmanız lazım, save dosyam yok.
İskelet Adam dedi: Çalıştırana kadar ölüyorum. Bende çok geriliyorum. Kediler sinirlenince değişik bir hareket yaparlar ya onun gibi oluyorum. Genişletmek için tıkla... Çalıştırmanız lazım, save dosyam yok.
İskelet Adam Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #49 Graiden dedi: Çalıştırmanız lazım, Save dosyam yok. Genişletmek için tıkla... O zaman çalıştırana kadar durmadan oynayacağım.
Graiden dedi: Çalıştırmanız lazım, Save dosyam yok. Genişletmek için tıkla... O zaman çalıştırana kadar durmadan oynayacağım.
TheGhostoftheUchiha Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #50 Haley dedi: Bende oynamayı düşünüyorum da oyunda jumpscare yok değil mi? Eğer varsa oynamam. Genişletmek için tıkla... Oyunda jumpscare bayağı var ama oyna bayağı güzel oyun dünyanın en iyi korku oyunu.
Haley dedi: Bende oynamayı düşünüyorum da oyunda jumpscare yok değil mi? Eğer varsa oynamam. Genişletmek için tıkla... Oyunda jumpscare bayağı var ama oyna bayağı güzel oyun dünyanın en iyi korku oyunu.