Outlast tekrar oynanır mı?

Johancruyff

Hectopat
Yer
Bodrum
Arkadaşlar oyunu toplam 2 kere bitirdim en son geçen sene bitirmiştim. Ve heyecanlı güzel bir korku oyunu arıyorum Outlast'e tekrar şans vermeli miyim? Yoksa önerileriniz var mıdır?

Oynanmaz aynı şeyler olduğu için değişen bir şey yok Outlast Trials deneyebilirsin Online olarak.
Hocam Outlast Trials arkadaşlarla daha zevkliymiş tek oyunculu bir korku oyunu arıyorum ayrıca Steamde fiyatı bi tık yüksek indirimi bekleyeceğim.

Yine oynanır ama bence farklı serilere de bir bak derim mesela SOMA, the callisto protocol, dead space güzel oyunlardır.

Hocam Resident Evil oynayacağım fakat 7 ve 8 oynamak istiyorum ama o şekilde de hikayeden bir şey anlamayacağım için oynamakta istemiyorum. Çıkmazda kaldım

RE7 ve RE8'in hikayesi ve karakterleri önceki oyunlardan farklı. Tabii bazı yerlerde bağlantısı var ama onları anlamak için önceki oyunlara gerek yok. RE2, RE3, RE4 birbiriyle bağlantılı. RE7 ve RE8'de birbirleriyle bağlantılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…