Johancruyff
Hectopat
Arkadaşlar oyunu toplam 2 kere bitirdim en son geçen sene bitirmiştim. Ve heyecanlı güzel bir korku oyunu arıyorum Outlast'e tekrar şans vermeli miyim? Yoksa önerileriniz var mıdır?
Hocam Outlast Trials arkadaşlarla daha zevkliymiş tek oyunculu bir korku oyunu arıyorum ayrıca Steamde fiyatı bi tık yüksek indirimi bekleyeceğim.Oynanmaz aynı şeyler olduğu için değişen bir şey yok Outlast Trials deneyebilirsin Online olarak.
Layers of Fear deneyebilirsin.Hocam Outlast Trials arkadaşlarla daha zevkliymiş tek oyunculu bir korku oyunu arıyorum ayrıca Steamde fiyatı bi tık yüksek indirimi bekleyeceğim.
Hocam Resident Evil oynayacağım fakat 7 ve 8 oynamak istiyorum ama o şekilde de hikayeden bir şey anlamayacağım için oynamakta istemiyorum. Çıkmazda kaldımHocam Resident Evil ilginizi çeker mi?
Hocam Resident Evil oynayacağım fakat 7 ve 8 oynamak istiyorum ama o şekilde de hikayeden bir şey anlamayacağım için oynamakta istemiyorum. Çıkmazda kaldım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.