Outlast indirime girmiş. 1- Whistleblower ve 2'yi kesin alacağım. Trials tek oynanıyor mu hikaye modu? Yoksa Online oynamak şart mı?
Oyunun mağazasında tek oyunculu etiketi yok ama hocam çok oyunculu var. Emin misiniz ?Evet oynayabilirsin.
Oynanıyor.Oyunun mağazasında tek oyunculu etiketi yok ama hocam çok oyunculu var. Emin misiniz ?
Eminim, aslında etiket olması gerekirdi. Co-Op için tasarlanmış bir oyun olduğundan tek oyunculu diye tanımlamamış olabilirler.Oyunun mağazasında tek oyunculu etiketi yok ama hocam çok oyunculu var. Emin misiniz ?
O halde satın alacağım. Fakat bazıları diyor ki tek başına zorlanırsın. Bir sitede de şunu okudum. Tek oynamak isteyenler için zorluk ayarlandı tekrardan falan diyor. Tek oynarsam zorlukta sorun yaşar mıyım sizce şuan güncel olarak ?Eminim, aslında etiket olması gerekirdi. Co-Op için tasarlanmış bir oyun olduğundan tek oyunculu diye tanımlamamış olabilirler.
Oyun temelde 2-4 kişilik oynamak için hazırlandığından tek kişi oynayınca zor veya değişik gelebilir. Tekrardan zorluk ayarlandı denmesi tek kişilik oyun için düzeltmeleri kastediyor da nasıl olur bilmiyorum oyunu oynamadığımdan. Güncellemeler ile daha akıcı ve daha iyi bir deneyim haline getirmeye çalışmışlardır tek kişilik oyunu herhalde.O halde satın alacağım. Fakat bazıları diyor ki tek başına zorlanırsın. Bir sitede de şunu okudum. Tek oynamak isteyenler için zorluk ayarlandı tekrardan falan diyor. Tek oynarsam zorlukta sorun yaşar mıyım sizce şuan güncel olarak ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.