Çözüldü Outlast Trials'in hikaye modu tek oynanıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyunun mağazasında tek oyunculu etiketi yok ama hocam çok oyunculu var. Emin misiniz ?
Eminim, aslında etiket olması gerekirdi. Co-Op için tasarlanmış bir oyun olduğundan tek oyunculu diye tanımlamamış olabilirler.

Eminim, aslında etiket olması gerekirdi. Co-Op için tasarlanmış bir oyun olduğundan tek oyunculu diye tanımlamamış olabilirler.
O halde satın alacağım. Fakat bazıları diyor ki tek başına zorlanırsın. Bir sitede de şunu okudum. Tek oynamak isteyenler için zorluk ayarlandı tekrardan falan diyor. Tek oynarsam zorlukta sorun yaşar mıyım sizce şuan güncel olarak ?

O halde satın alacağım. Fakat bazıları diyor ki tek başına zorlanırsın. Bir sitede de şunu okudum. Tek oynamak isteyenler için zorluk ayarlandı tekrardan falan diyor. Tek oynarsam zorlukta sorun yaşar mıyım sizce şuan güncel olarak ?
Oyun temelde 2-4 kişilik oynamak için hazırlandığından tek kişi oynayınca zor veya değişik gelebilir. Tekrardan zorluk ayarlandı denmesi tek kişilik oyun için düzeltmeleri kastediyor da nasıl olur bilmiyorum oyunu oynamadığımdan. Güncellemeler ile daha akıcı ve daha iyi bir deneyim haline getirmeye çalışmışlardır tek kişilik oyunu herhalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı