Outlast'ta +18 sahne var mı?

gods

Hectopat
Misafirlikteyim ve sıkıntı yaşamak istemiyorum. Kan ve dehşet dışında cinsel bir sahne var mı?

Bizi kovalayan şişman adamın çükünü görebilirsin. Tabii özellikle bakman lazım. Onun dışında cinsellik ve çıplaklık yoktu diye hatırlıyorum.

Outlast 1'de oyunun sonlarına yaklaşırken kontrol ettiğimiz karakteri çıplak görüyoruz ve de bir sahnede 2 çıplak adamdan kaçıyoruz. Bir kısımda da arkası dönük mastürbasyon yapan adam var. Onun dışında cinsel içerikli bir sahne yok.

Ben neden hatırlıyorum bunları

Hocam ikizler var oyunda Full çıplaklar. Alt takımları gözüküyor diyeyim anlayın . Ama sadece orada var çok gözükmüyorlar zaten.

İkizler erkek mi dişi mi? Duruma göre oynayabilirim bu oyunu, hiç oynamadım daha önce.

Hocam ikizler var oyunda Full çıplaklar. Alt takımları gözüküyor diyeyim anlayın . Ama sadece orada var çok gözükmüyorlar zaten.
Vallaha hocam o şişman adamınkinden de büyüktü onların ki hatırlattığınız iyi oldu. Screenshotta almıştım da Steam Cloud'a yüklememişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…