Outlet Cooler Master MH752 vs. 0 MH751

Dariahlazatova

Hectopat
Arkadaşlar, ikisi arasında çok kaldım. Ses kartım ALC1200 o yüzden harici bir ses kartı kullanmama gerek yok diye düşünüyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum ve müzik performansına da önem veriyorum. Bassları iyi olsun, rahat olsun, iyi ses kasılsın bana yeterli. Ama MH752 hiçbir yerde stokta yok Outlet olarak alınır mı?
Up lütfen.
Up

Son düzenleme:
Basları iyi değil diye biliyorum 751 serisinin. Zaten iyi anakartınız olduğundan 752 modeline gerek yok. Ancak bu modellerin mikrofonu ses aldığını duydum.
Ben bass seviyorum ya. Bağımlısıyım denebilir çok hoşuma gidiyor. Çoğu kişi MH751 al diğerlerine o kadar para verip kazıklanma diyor ama bilemedim gerçekten. Gönlümde Alpha S vardı.

İade kabul eden yerden alın. Onun dışında beğenmeyip iade edersiniz Razer serisine bakabilirsiniz genel olarak çoğu modeli bas ağırlıklıdır.

Razer blackshark V2 görmüştüm ama MH751 gördükten sonra fikrim bayağı değişti. Konforlu bir şey arıyorum çünkü günün 10 saati falan kafamda duracak. Seçeneklerim şunlar şimdilik: Alpha, Alpha S, MH751, MH752, blackshark v2.

V2 modeli de konforlu sayılır. 751 ve V2 modeli diğer kulaklıklara nazaran çok fark olmasa da daha hafifler. Ben V2 modelinde ilk başlarda kulaklık alışma sürecine girince onun dışında ağrı hissetmedim.
Tercih meselesi İtopya açılmış kulaklıkları iade almıyor. Mutlaka iade kabul eden yerden alın ki beğenmezseniz mağdur olmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı