Outlet monitör alınır mı?

Ben de aynı durumdayım. Gittigidiyor’da var aynı AOC monitör ölü pikselli. Satıcıya sordum, bazılarında çıkmayadabiliyor ölü piksel dedi. Alınabilir mi sizce?
AOC 24G2U 24 inc 144 Hz 1ms FreeSync Oyuncu Monitörü(Ölü Pixel) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Ben de çok arafta kaldım ama biz ne yapalım biliyor musun? İndirim bekleyelim, hem öyle içimiz daha rahat olur. Şimdi ortada 3 tane art arda çıkarsa cidden insanın siniri bozulur ve garanti kapsamı altına da girmez. Ben baktım Efsane Cuma indiriminde sıfırı 1000 TL'ye düşmüş. Bekleyip almak lazım hem şu an dolar da çok yüksek. Ama bir monitör var linki bu bak ister çok iyi fakat bu da ölü pixel Casper 27" 2k Quadhd 144hz 1ms Oyuncu Monitör M2758qp **outlet** - n11.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çok arafta kaldım ama biz ne yapalım biliyor musun indirim bekleyelim hem öyle içimiz daha rahat olur şimdi ortada 3 tane art arda çıkarsa cidden insanın siniri bozulur ve garanti kapsamı altına da girmez. Ben baktım efsane cuma indiriminde sıfırı 1000 TL'ye düşmüş bekleyip almak lazım hem şu an dolar da çok yüksek. Ama bir monitör var linki bu bak ister çok iyi fakat bu da ölü pixel Casper 27" 2k Quadhd 144hz 1ms Oyuncu Monitör M2758qp **outlet** - n11.com
indirime girmesi bayağı sürebilir hiç belli olmaz şu an 14 senelik monitör kullanmaktayım gözlerim dayanamıyor :D
ya da şu monitörü düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı