Outlet RX480 Nitro+ Alınır mı?

Ekran kartı almaya bakın, RAM'in acelesi yok.
Apu'larda çift kanalda %50 kadar performans farkı var diye RAM alıyım demiştim Bir tane daha 8GB 3000MHz RAM alırsam Apu'nun gücü GT1030 kadar oluyormuş.(internette testlerine baktığımda GT1030 GDDR5 ile sadece 1-2 fps farkı var)Bana şuan yeter RAM alsam seneye yazın RX580 veya 570 alırım zaten okul başladığında bilgisayara çok fazla vakit ayıramam.

Apu'larda çift kanalda %50 kadar performans farkı var diye RAM alıyım demiştim Bir tane daha 8GB 3000MHz RAM alırsam Apu'nun gücü GT1030 kadar oluyormuş.(internette testlerine baktığımda GT1030 GDDR5 ile sadece 1-2 fps farkı var)Bana şuan yeter RAM alsam seneye yazın RX580 veya 570 alırım zaten okul başladığında bilgisayara çok fazla vakit ayıramam.
Seneye ekran kartı fiyatlarının ne olacağı belli değil. İşinizi sağlama alın, ekran kartı alın.

Evet riske girmek istemiyorum ozaman şuan Ram alıcam Seneyede bir RX570 veva RX580 almayı düşünüyorum aralarında çok fark varmı acaba 570 ile 580 de?
Fazla fark yok. Alabiliyorsanız tabiki RX 580 alın ama alamassanız RX 570 de çok iyi kart.
Ekran kartı alırsanız çift kanal RAM ihtiyacınız kalmayacak. Bu arada performans farkı yüzde 50 değil direk 2 kat hızlanıyor apu sistemler. Bu arada işlemciniz ne ?

Seneye ekran kartı fiyatlarının ne olacağı belli değil. İşinizi sağlama alın, ekran kartı alın.
Malesef imkanım yok sıfır alamam duruma göre bakıcam
Fazla fark yok. Alabiliyorsanız tabiki RX 580 alın ama alamassanız RX 570 de çok iyi kart.

Ekran kartı alırsanız çift kanal RAM ihtiyacınız kalmayacak. Bu arada performans farkı yüzde 50 değil direk 2 kat hızlanıyor apu sistemler. Bu arada işlemciniz ne ?
Ryzen 3 2200G

Bu ara PC ile kafam karışık APU'lu bilgisayarıma RAM'mi alsam ekran kartımı diye tek kanal 8 GB şu an internette RX480 var sitesi budur Sapphire RX 480 NITRO+ OC GDDR5 8GB 256Bit 11260-20-20G OUTLET Gaming Ekran Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor eğer ailemi ikna edebilirsem bunu almayı planlıyorum ve alsam bile 8 GB günümüzde yeterli midir? (RAM)
Günümüzün oyunları için minimum 8GB Ram lazım. Ayrıca Bu ekran kartı 2. el olsada bu fiyata olmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı