s.aksoy Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #1 "Outlook.com.tr" hesabımla Android 11 kurulum yaptım, herhangi bir sıkıntı olur mu?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 10 Eylül 2021 #2 s.aksoy dedi: "Outlook.com.tr" hesabımla Android 11 kurulum yaptım, herhangi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz mail adresi olması yeterli. Ama Drive yedeklemeler vs düzgün olsun istiyorsan Gmail hesabı kullan. Artı 0 Eksi
s.aksoy dedi: "Outlook.com.tr" hesabımla Android 11 kurulum yaptım, herhangi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz mail adresi olması yeterli. Ama Drive yedeklemeler vs düzgün olsun istiyorsan Gmail hesabı kullan.
KS KS s.aksoy Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #3 zeki1981 dedi: Sorun olmaz mail adresi olması yeterli. Ama Drive yedeklemeler vs düzgün olsun istiyorsan Gmail hesabı kullan. Genişletmek için tıkla... Bütün yedeklemelerimi "OneDrive"a yapsam olur herhalde. Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Sorun olmaz mail adresi olması yeterli. Ama Drive yedeklemeler vs düzgün olsun istiyorsan Gmail hesabı kullan. Genişletmek için tıkla... Bütün yedeklemelerimi "OneDrive"a yapsam olur herhalde.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 10 Eylül 2021 #4 s.aksoy dedi: Bütün yedeklemelerimi "OneDrive"a yapsam olur herhalde. Genişletmek için tıkla... Otomatik yedeklemeler çalışmaz manuel yedekleyebilirsiniz. WhatsApp vs. Artı 0 Eksi
s.aksoy dedi: Bütün yedeklemelerimi "OneDrive"a yapsam olur herhalde. Genişletmek için tıkla... Otomatik yedeklemeler çalışmaz manuel yedekleyebilirsiniz. WhatsApp vs.