@outlook.com ve @outlook.com.tr farkı nedir?

rowz7

Decapat
Daha fazla  
Merhaba @outlook.com.tr hesabını herkes kullanabilir mi? Bazıları TR olan hesapları özel şirketler kullanıyor dediler.
Mesela [email protected] olarak açsam ileride bu maili benden alma hakları olur mu?
Oyun kaydolmak için açacağım, ileride hesabı satmak istersem sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yandex'de .ru .com ve .com.tr aynı sunucuyu işaret ettiğinden mailler aynı gelen kutusuna düşüyor.

Kaydolurken ikisinden birisini seçtirmiyorsa iki mail de kullanıcı@'ya gider.

Bazıları TR olan hesapları özel şirketler kullanıyor dediler.
Ve bu çok saçma. Özel şirket gider kendi domainini kullanır.

Yandex'de .ru .com ve .com.tr aynı sunucuyu işaret ettiğinden mailler aynı gelen kutusuna düşüyor.

Ve bu

Ve bu çok saçma. Özel şirket gider kendi domainini kullanır.
x isminde zaten @hotmail ve @outlook.com alınmış @outlook.com.tr boşta ben bunu alırsam bana gelen mailler aynı kullanıcıya gider mi ve dediğim bu maili benden alabilirler mi peki ?

peki x ismi @hotmail ve @outlook.com olarak alınmış @outlook.com.tr boşta bunu alınca bana gelen mail gider mi diğerine ?
Hayır diyoruz ya kardeşim.
1693854934068.png

Alınmış zaten.

Hesapları ayrıca veriyorsa birbirinizin maili birbirinize gitmez.
@hotmail ve @outlook alınmış x ismi sadece @outlook.com.tr boşta alacağım + oyun hesabımı ekleyeceğim kafam rahat yapabilirim kullanabilirim dimi bir sorun olmaz ilerde maili alamazlar benden ve satarken sorun olmaz yani ?

Hayır diyoruz ya kardeşim.
Eki Görüntüle 1931376
Alınmış zaten.
yok reis x diye öylesine yazdım mesela adidas ismi @outlook olarak alınmış sadece @outlook.com.tr boşta alsam ilerde hesabımda sorun olur mu diye kafama takıldı onun için bilindik isim diyelim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı