Outlook hesabıma erişemiyorum

wator123

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben Outlook hesabımı 2007 gibi açtım. O zamanlar MSN vardı ve MSN hesabımı arkadaşım kurmuştu. Bu yüzden yan e-postayı bilmiyorum. Şu anda outlook hesabıma girince başka biri hesabınız giriyormuş gibi görünüyor yazıyo. Ordan kod göndermesi için eski e-postayı istiyor. Ben de bu e-postayı unuttum. E-postayı arkadaşım kurdu. Hesap bilgilerimi de bilmiyorum. Bu e posta üzerine Origin hesabım var ve bunun içinde Titanfall, Battlefield4 gibi paralı oyunlar var ve Origin hesabımın şifresini unuttum. Ne yapabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
E-posta adresini Origin ile irtibata geçmeden kolayca değiştirebilirsin. Bilgisayarında kurulu Origin uygulamasına gir ve profilime tıkla. E-posta adresinin bulunduğu bölüme edit de ve güvenlik sorusunu yanıtla. Bunu yaptıktan sonra yeni E-posta adresini gir ve save butonuna tıkla. Yeni E-posta adresine gelen maili kontrol et ve işte oldu. Oyunlarını kaybetmedin @wator123.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı