Outlook hesabına yurt dışından giriş yapılmaya çalışılıyor

koyuncuh

Femtopat
Daha fazla  
Günde kaç kere artık bilmiyorum. Sürekli Vietnam, ABD gibi ülkelerden giriş yapma talepleri geliyor. Şifrelerimi değiştiriyorum, hala devam ediyor. Sanırım şifremi unuttum deyip şifremi resetlemeye çalışıyorlar. Pek bir bilgim de yok bu işlerde. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günde kaç kere artık bilmiyorum. Sürekli Vietnam, ABD gibi ülkelerden giriş yapma talepleri geliyor. Şifrelerimi değiştiriyorum, hala devam ediyor. Sanırım şifremi unuttum deyip şifremi resetlemeye çalışıyorlar. Pek bir bilgim de yok bu işlerde. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba hocam,

Yüksek ihtimalle bir virüs kapmış ve loglarınızı kaptırmış olabilirsiniz Microsoft hesabınıza Duo Authenticator ve telefon numaranızı ekleyin numarayı eklediğiniz zaman şifre sıfırlamak için telefon numaranızın son 4 hanesini yazmalarını istiyor ve o şekilde kod gönderiyor.

Merhaba hocam,

Yüksek ihtimalle bir virüs kapmış ve loglarınızı kaptırmış olabilirsiniz Microsoft hesabınıza Duo authenticator ve telefon numaranızı ekleyin numarayı eklediğiniz zaman şifre sıfırlamak için telefon numaranızın son 4 hanesini yazmalarını istiyor ve o şekilde kod gönderiyor.

Muhtemelen logları kaptırdım bir site vardı adını hatırlamıyorum baktığımda uyarı veriyordu söylediğiniz ikisini açtım ve şu anda giriş yapmaya çalışan yok teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı