Nasıl olabilir peki bu? Şifremi biliyor da mı deniyor yoksa sadece mailimden mi deniyor?Evet değiştirin, birisi hesabınıza girmeye çalışıyor. Onaylama ekranı gelmiş, kodlara basmayın.
Şifrenizi bilmenize gerek yok. Örneğin ben mailimi farklı bir cihazda girince otomatik olarak o sizin dediğiniz sayılı ekran geliyor, girdiğiniz cihazda mesela ''83'' yazıyor, mailin girili olduğu cihazda da ''83'' sayısını işaretlemeniz gerekiyor. Yine de önlem amacıyla şifrenizi değiştirmenizde fayda görüyorum ve ekli değil ise 2AD doğrulama da kullanabilirsiniz. Telefon ve yedek e-Posta da ekleyebilirsiniz.Nasıl olabilir peki bu? Şifremi biliyor da mı deniyor yoksa sadece mailimden mi deniyor?
Tamamdır teşekkür ederim.Şifrenizi bilmenize gerek yok. Örneğin ben mailimi farklı bir cihazda girince otomatik olarak o sizin dediğiniz sayılı ekran geliyor, girdiğiniz cihazda mesela ''83'' yazıyor, mailin girili olduğu cihazda da ''83'' sayısını işaretlemeniz gerekiyor. Yine de önlem amacıyla şifrenizi değiştirmenizde fayda görüyorum ve ekli değil ise 2AD doğrulama da kullanabilirsiniz. Telefon ve yedek e-Posta da ekleyebilirsiniz.
Nasıl olabilir peki bu? Şifremi biliyor da mı deniyor yoksa sadece mailimden mi deniyor?
2 aşamalı doğrulama namus gibi valla artık. Allah kimsenin başına vermesin hocam çok kötü valla cidden. Teşekkür ederim size de.Şifremi bilmiyorum/hatırlamıyorum butonuna tıklamış. Hocam iyi ki 2 aşamalı doğrulama eklemişsiniz eklemeseydiniz bu mesaj size bile gelmeyeckti adam şifrenizi değiştirip hesabınızı ele geçirecekti. Çok geç olmadan şifrenizi değiştirin ve farklı veya güvenmediğiniz siteleri bu mail ile kayıt olmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.