Steam Ouun iadesi olmadı

Huseyn_1974

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
bilgisayar : DELL INSPIRON N-5110 RAM:8GB ISTEMCI:Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz EKRAN KARTI: NIVIDEA GEFORCE GT 525M 1GB
Selam arkadaşlar, Rust adim ben 3 gun once 63 dk oynadim hesabimda VAC ban vardi diye iade ettim. Oyun hiçbir servere girmiyordu. Ban sebebiyle 3 gun oldu hala bir gelisme yok. Nedenini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, Rust adim ben 3 gun once 63 dk oynadim hesabimda VAC ban vardi diye iade ettim. Oyun hiçbir servere girmiyordu. Ban sebebiyle 3 gun oldu hala bir gelisme yok. Nedenini bilen var mı?

Red mi edildi yoksa yanıt mı yok? 63 dakika oynamışsın benim bildiğim 60 dakika altı kabul ediliyor ama ben de 60 dakika üzeri ETS 2 iade etmiştim kabul edilmişti bekleyin derim banın etkisi olacağını sanmam.

Red mi edildi yoksa yanıt mı yok? 63 dakika oynamışsın benim bildiğim 60 dakika altı kabul ediliyor ama ben de 60 dakika üzeri ETS 2 iade etmiştim kabul edilmişti bekleyin derim banın etkisi olacağını sanmam.

2 saat yani 120 dakika sınırı var fakat esneklik sağlayabiliyorlar bazen. Muhtemelen arkadaşa cevap gelmemiş "gelişme yok" dediğine göre.

Destek ekibi cevaplar, sabırlı ol.

2 saat yani 120 dakika sınırı var fakat esneklik sağlayabiliyorlar bazen. Muhtemelen arkadaşa cevap gelmemiş "gelişme yok" dediğine göre.

Destek ekibi cevaplar, sabırlı ol.

Ever 2 saatmiş, araştırdım, düzeltme için teşekkür ederim iade sağlanır. Sabırlı olun.

Sınır 60 değil 120 dakika.
Normal, 1 hafta bile sürebilir.

Yanlışlıkla yazdım silemiyorum kusura bakmayın hocam. Halihazırda cevap verilmiş zaten. Ama yine de yazayım, dedikleri gibi süre 1 haftayı bulabilir. Hırsızlık olaylarında bu süre daha kısa sürebiliyor.

Son düzenleme:
Redmi edildi yoksa yanıt mı yok? 63 dakika oynamışsın benim bildiğim 60 dakika altı kabul ediliyor ama ben de 60 dakika üzeri ETS 2 iade etmiştim kabul edilmişti bekleyin derim banın etkisi olacağını sanmam.

Red edilmedi sadece yanit yok 3 gundur bekliyorum ortalikda bir şey yok boyle devam ederse iadeyi geri cekib 2 ci hesap acib aile paylasimi ile o hesabda oynayacağım.

Benim iadeler hep 1 haftada geliyordu hesaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı